Zvezdaši, računamo na vas!

Veliki odziv Zvezdaša pokazao je još jednom na delu zajedništvo i privrženost crveno-belim bojama. Kada je bilo važno najverniji navijači odazvali se pozivu klubu. Svesni da godišnja ulaznica nije samo obična karta, već deo DNK i simbol neraskidive veze između Kluba i navijača.

U prerthodnim danima Zvezdaši su u velikom broju pohrlili u prostorije kluba na Malom Kalemegdanu. Motivi su bili najrazličitiji – neki su govorili da je to porodična tradicija, neki da im je novčanik prazan bez sezonske karte, neki su isticali da je to njihov način da direktno pomognu klubom, a neki ipak želeli da imaju sigurno mesto u dvorani. Nimalo slučajno jer podsećamo da je u prodaji kontignet karata koji pokriva samo 30 odsto dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’.

Vreme je kada vlada velika neizvsenost, ali i tinja želja da se svi ponovo okupimo na mestu koje nas sve spaja. U našoj kući, u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’. Tinja želja svih nas da ponovo čujemo taj huk sa tribina kakav ima samo Crvena zvezda. A, kada to bude bilo moguće ponovo će čitav svet videti sliku od koje zastaje dah. Sliku dvorane koja živi samo za pobede Crvene zvezde.

S toga, ostalo je još samo tri dana. Prodaja sezonskih ulaznica traje do 30. septembra, a sezona počinje samo dva dana kasnije. Obezbedite svoje mesto u dvorani. I bodrite Crvenu zvezdu u svakoj prilici. Sve informacije možete pronaći na sledećem linku.

Zvezdaši, računamo na vas!

Vreme je za najmlađe i najstarije – Zvezdaš JUNIOR I SENIOR