Sada je važno

KK Crvena zvezda mts započeo je sezonu na dva fronta. Vreme je da nakon dva gostovanja crveno-beli otvore sezonu na domaćem terenu, u našoj kući – hali Aleksandar

U petak od 19 časova Crvena zvezda će u 2. kolu Evrolige dočekati Baskoniju u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.

Trener Saša Obradović i njegovi izabranici motivisani su da sezonu na domaćem terenu započnu na najbolji mogući način, iako svesni da će ta utakmica biti drugačija od onoga što su želeli i sa nestrpljenjem iščekivali.

Naravno, razlog za to leži u velikom hendikepu kakav predstavljaju prazne tribine dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’. Taj huk sa tribina, ta energija koja je nemerljiva prednost u odnosu na baš svakog rivala u Evropi. Međutim, globalna pandemija Covid-19 je na prvo mesto prioriteta kod svih stavila zdravlje i to je najvažnije u ovom trenutku, ali postoji način da budete uz Crvenu zvezdu.

Zvezdaši, prodaja sezonskih ulaznica i dalje traje, a njihova kupovina je najbolji način da u svakom trenutku budete uz klub. To je naš osećaj pripadnosti, saznanje da ste uvek uz Crvenu zvezdu i kada je dobro i kada je teško. Sada je teško, a znamo da će doći trenutak kada ćemo se svi okupiti i kada će biti dobro. Crveno-bela porodica će ponovo ispuniti našu kuću, otvorićemo vrata svim Zvezdašima i dočekati da dvorana progovori i to toliko glasno da će čuti cela Evropa.

Jedina mogućnost da obezbedite sigurno svoje mesto u dvorani kada dođe taj dan jeste kupovina sezonskih ulaznica. Prodaja sezonskih karata moguća je svakog radnog dana u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od 10-15 časova.

Podsećamo, u prodaji je samo kontigent od 30 posto kapaciteta dvorane “Aleksandar Nikolić”.

To je naša linija života, naš DNK, naša emocija i naša želja. Da svi budemo zajedno i da ponovo bodrimo Crvenu zvezdu onako kako samo mi znamo.

Zvezdaši, sada je važno!