Saopštenje KK Crvena zvezda mts

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je dana 20.10.2020. godine dobio poziv na sastanak, (u dopisu navedeno kao  Skupština) svih klubova ABA lige jtd, koji bi trebalo da bude održan 03.11.2020. godine u Zagrebu, uz prisustvo predstavnika svih klubova.

U cilju pravilnog i pravovremenog informisanja javnosti, KK Crvena zvezda mts dostavlja na uvid javnosti dopis i poziv na “sastanak” u Zagrebu,  i zvaničan odgovor KK Crvena zvezda mts sa predloženim dnevnim redom, jedinim mogućim, ukoliko svi mi kao klubovi, vlasnici ove lige želimo da nastavimo da funkcionišemo u skladu sa zakonom i pravom.

KK Crvena zvezda mts podseća da se za sve navedeno u pozivu Dragana Bokana, bori već mesecima, za dobrobit cele lige, klubova i košarke koja od postojanja i normalnog i zakonskog funkcionisanja ABA lige jtd, može da ima samo korist.

Naš klub će i narednom periodu nastaviti da informiše javnost o dešavanjima u ABA ligi i preventivno delovati na sve pokušaje opstrukcije, dezinformacija i delovanja pojedinaca u korist samo uskih ličnih interesa.

KK Crvenazvezda mts