U prodaji novogodišnji kalendar KK Crvena zvezda!

KK Crvena zvezda mts pustio je u utorak 29.12.2020. godine kalendar za 2021.godinu.

Ostavljama za nama godinu koja je sport postavila u drugi plan, a na prvom mestu bili su borba za ljudske živote i zdravlje svih. Možda upravo zato i ima simbolike u osnovnom motivu koji „prožima“ sve slike na novom kalendaru „NAŠA LINIJA ŽIVOTA“ i svojevrsni DNK crveno-beli, i naravno prvi tim KK Crvena zvezda mts sa prvotimcima i trenerom Dejanom Radonjićem koji se vratio na klupu crveno-belih.

Zvezdaška javnost, brojni navijači našeg kluba i svi oni koji vole crveno-belu boju, i u ovim teškim vremenima, pokazali su ogromnu vernost i poverenje koje imaju u naše košarkaše i KK Crvena zvezda, pa je zato normalno da se na svakoj slici nalazi i motiv „Crvena zvezda republika“ kao još jedna potvrda ogromne privrženosti.

Konačno,i najvažnije…KK Crvena zvezda nije Crvena zvezda bez navijača, šestog igrača i podrške koju igrači dobijaju sa tribina.  Sve što radimo, nema nikakvog smisla bez huka sa tribina koji je često dobijao utakmice zajedno sa igračima na terenu!

Zato je osim dobrog zdravlja, i zajedničke želje svih ljudi – da se pandemija završi što pre i da se vratimo normalnom životu, naša zajednička želja koja je takođe istaknuta kroz motive na kalendaru, da ponovo svi zajedno uživamo u pobedama i zajedno slavimo uspehe crveno-belih košarkaša.

Crvena zvezda bez punih tribina – nije kompletna, i zato su „vezivno tkivo“ na svim slikama uz motive koji se već godinama vezuju uz KK Crvena zvezda (Beogradski pobednik, Kalemegdanska tvrđava kao naša kuća, Naša linija života, Zvezda Republika…) navijači i pune tribine – jer je taj ambijent postao još jedan simbol naše Crvene zvezde.

Ovogodišnji kalendar nalazi se u slobodnoj prodaji od utorka 29.12.2020.godine u zvaničnom Fan Store-u KK Crvena zvezda (10-17h radnim danima), u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (9-15h), na online aplikaciji klupskog sponzora kompanije „Idea“ i knjižarama klupskog partnera “Pangraf” i “Papylon”.

Takođe, kalendar možete naručiti i online na sledećem linku:

https://kkczstore.com/product/kalendar-2021

Cena kalendara KK Crvena zvezda mts iznosi 300 RSD.

* Dodatna pogodnost za prvih 100 kupaca kalendara je i poklon – pasoš “Crvena zvezda republika”!

KK Crvena zvezda mts