Kompletiran stručni štab KK Crvena zvezda mts

Prvi trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić kompletirao je stručni štab koji će mu pomagati u radu tokom nastavka takmičarske sezone na klupi crveno-belih.

Novi članovi i pojačanja stručnog štaba su Goran Bošković, nekadašnji igrač Crvene zvezde i selektor reprezentacije Ukrajine koji će obavljati funkciju prvog pomoćnika Dejana Radonjića, kao i Mića Dinić koji je priključen stručnom štabu kao jedan od pomoćnika.

Bošković je prve igračke korake načinio u košarkaškom klubu Podgorica. Nakon toga je nastupao za Radnički,  FMP Železnik, Budućnost, a u Crvenoj zvezdi je proveo tri sezone (1996,1997, 1999.godine).

Po završetku igračke karijere (igrao još i za Hapoel, Limož, Nansi…) okrenuo se trenerskom poslu a  velike uspehe ostvario je sa košarkašicama Budućnosti sa kojima je osvojio dve titule WABA, bivši je član stručnog štaba reprezentacije CG i bivši selektor ženske selekcije Ukrajine.

Pojačanje i deo stručnog štaba postao je i Miodrag Dinić. Igračku karijeru gradio je kroz OKK Beograd, Metalac, Tamiš, i Spartak, a trenersku kao pomoćnik u FMP-u u periodu od 2014-2020.godine. Takođe je u više navrata bio deo stručnog štaba juniorske reprezentacije Srbije.

Dolaskom Gorana Boškovića i Miodraga Dinića kompletiran je stručni štab crveno-belih u kome se nalaze i nekadašnji pomoćnici u stručnom štabu prvog trenera Dejana Radonjića (2013-2017), Nikola Birač i Saša Kosović .

Za fizičku spremu crveno-belih zadužen je Aleksandar Lukman koji je bio kondicioni trener Zvezde u šampionskoj 1997/98, potom 2009/10, a onda i od 2011. do 2014. godine . Vratio se na istu poziciju u periodu od 2018 do prekida sezone zbog pandemije Covid-19.

Stručni štab KK Crvena zvezda mts: Prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Bošković, Saša Kosović, Nikola Birač i Miodrag Dinić, kondicioni trener: Aleksandar Lukman, fizioterapeuti Milorad Ćirić i Miljan Nićiforović, doktori, Nebojša Mitrović, Boris Gluščević, Milan Mirković i Darko Bajec.

KK Crvena zvezda mts