Saopštenje KK Crvena zvezda mts

KK Crvena zvezda mts u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obaveštava javnost da je utakmici 18.kola Evrolige sa Fenrbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

U tu brojku „gledalaca“ spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora, članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba.

KK Crvena zvezda mts podseća da je kapacitet hale Aleksandar Nikolić 8000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do „ispunjenosti“ kapaciteta od 2,29 posto?

U skladu sa svim merama zaštite od Covid-19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura i vršena je dezinfekcija ruku i nogu . Svi prisutni su posedovali maske, ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste „slučaj“ koga nema u nekakve političke svrhe, neka „kite“ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema.

KK Crvena zvezda mts neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!

Mir Božiji – Hristos se rodi!

KK Crvena zvezda mts