Crvenoj zvezdi stižu brojne čestitke, počev od Evrolige

Košarkaši Crvene zvezde mts zaokružili su istinski podvig na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća i uz ogromne napore, u skraćenoj rotaciji, bez petorice igrača i još 5 članova stručnog štaba, odigrali tri meča za 4 dana i osvojil  10. jubilarni trofej za klub sa Malog Kalemegdana.

Nakon što su crveno-beli savladali  Mega Sokerbet u finalu 73:60 u dvorani „Spens“ na adresu kluba stigle su brojne čestitke naših prijatelja, zaljubljenika u crveno-belu boju, ali i klubova i sportskih organizacija.

Među čestitkama na ovom uspehu nalazi se i ona od Evrolige i čelnika Djordija Bertomeua upućena KK Crvena zvezda i predsedniku kluba Nebojši Čoviću :

Ispred i u ime Evrolige, ali i moje lično ime, želim da Vam čestitam na velikom uspehu i osvojenom nacionalnom Kupu Radivoja Koraća. Molim Vas da ovom prilikom moje čestitke prenesete svim igračima, trenerima i svim zaposlenima u klubu“ navodi se u čestitki prvog čoveka Evrolige.

KK Crvena zvezda već dugi niz godina ima partnerski odnos i svakodnevnu komunikaciju sa Evroligom i celokupnom organizacijom sa kojom osim organizacije utakmica, zajedničkim snagama promoviše više projekata,  poput organizacije ANGT turnira, ONE TEAM manifestacija, ali i brojnih drugih akcija.

KK Crvena zvezda mts