Milutin Vujičić novi senior KK Crvena zvezda!

Talentovani bek i junior Crvene zvezde Milutin Vujičić, potpisao je četvorogodišnji profesionalni ugovor sa crveno-belima, a početkom februara i zvanično je priključen seniorskom timu crveno-belih.

Milutin Vujičić rođen je 08.03.2002.godine u Podgorici. Odrastao je u Foči, a član KK Crvena zvezda je od pionirskih dana, i tokom godina prošao je celokupan sistem i program među crveno-belima do seniorskog tima.
Visok je 189 centimetara, i igra na obe bekovske pozicije.

Crvena zvezda je tako nastavila sa višegodišnjom ustaljenom praksom da najtalentovaniji mladi igrači koji su prošli celokupan sistem i nastupali za mlađe selekcije našeg kluba, dobijaju šansu i na najvećoj sceni kao seniori crveno-belih.

Milutin Vujičić je kao jedan od najtalentovanijih  juniora u selekciji Crvene zvezde dobio šansu da nastupa za seniorski tim crveno-belih na završnici Kupa Radivoja Koraća u Novom Sadu gde su crveno-beli stigli do desetog trofeja nacionalnog kupa u istoriji kluba, a bio je deo tima u u evroligaškoj utakmici sa Zenitom.

Pred Milutinom je period velikog rada i dokazivanja u Crvenoj zvezdi. O izazovima koji ga očekuju, prvom seniorskom iskustvu u Novom Sadu, čestitkama saigrača iz juniorskog tima, i kako ga je prihvatila svlačionica u kojoj se nalaze brojni igrači koji su prošli sličan put, možete pogledati i u intervjuu Milutina Vujičića