Letnji kamp 2021: Čekamo te!

KK Crvena zvezda mts već tradicionalno organizuje Letnji košarkaški kamp za sve mlade košarkaše. Godine unazad donele su sjajna iskustva, mladi košarkaši napredovali su tehnički i taktički, sticali prijatelje kako iz zemlje, tako i regiona, ali i širom Evrope.

Nimalo slučajno, jer su za košarkaški napredak, ali i dobru radnu atmosferu bili zaduženi treneri mlađih selekcija Crvene zvezde koji su dokazani stručnjaci na polju rada sa mladim košarkašima. O tome svedoče brojni uspesi u mlađim kategorijama crveno-belih, ali i brojni košarkaši koji su dosegli nivo prvog tima i danas predstavljaju bitan faktor u evropskoj košarci.

Za Letnji košarkaški kamp 2021. odvojena su dva termina na dobro poznatoj lokaciji na Zlatiboru. Termini za koje se svi zainteresovani mogu prijaviti su od 01.07. do 08.07. kao i od 08.07. do 15.07.

Svim polaznicima Crvena zvezda obezbeđuje prevoz, smeštaj, hranu i operemu za treninge. Cena celokupnog aranžmana je 260 evra u dinarskoj protivvrednosti, a obezbeđena je mogućnost plaćanja na rate sve do polaska na Kamp. Takođe, svi članovi KK Crvena zvezda mts imaju 5% popusta.

Kontakt lice je Aleksandar Basta.
Broj telefona: 066-325-955
e-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs

Čekamo te!