Pick N’ Talk E01: Dejan Radonjić

Kreativni tim KK Crvena zvezda mts pokušava da u ovoj sezoni, koja je po svemu posebna i prepuna izazova na terenu i van terena, obezbedi zanimljiv sadržaj za Zvezdaše. U situaciji kada se utakmice igraju pred praznom halom i izostaje neposredna interakcija između igrača i navijača, kada je ta posebna veza prinudno zaustavljena, veliki je izazov otvoriti prozor navijačima u svakodnevno funkcionisanje kluba.

Korak više u tom pravcu je pokretanje nove forme, podkasta KK Crvena zvezda mts. Voditelji i autori podkasta, bivši košarkaš Crvene zvezde Milan Dozet i novinar i osvedočeni Zvezdaš Ivan Minić, pokušaće da KK Crvena zvezda dodatno približe navijačima. Podkast pod nazivom ’’Pick N’ Talk’’ ugostiće svake nedelje igrače, bivše prvotimce, upravu i menadžment kluba… i u zanimljivoj formi govoriti o Crvenoj zvezdi na potpuno drugi način.

Prva epizoda donosi dobro poznato lice, najtrofejnijeg trenera u istoriji Crvene zvezde i sadašnjeg šefa stručnog štaba – Dejana Radonjića. Radonjić je čovek koga zaista nije potrebno posebno predstavljati, sa Crvenom zvezdom je osvojio deset trofeja, poslednji nedavno u Kupu Radivoj Korać, ostvario rekordnih 250 pobeda i učestvovao u stvaranju moderne istorije koja se pamti.

U formi od 38 minuta, u podkastu ”Pick N’ Talk”, Dejan Radonjić se prisetio istorijskih momenata i predstavio njegov rad u Crvenoj zvezdi na jedan malo drugačiji način. Zvezdaši, uživajte!

Podkast možete pregledati na platformi Soundcloud, kao i ostalim platformama za distribuciju podkasta:

KK Crvena zvezda mts poziva i sve Zvezdaše da se aktivno uključe u rad Pick N’ Talk podkasta i budu njegovi autori i kreativci. Putem društvenih mreža Kluba možete predlagati naredne goste i postaviti im pitanja.