Udruženje sudija ABA lige ne postoji, još jedna smicalica Dragana Bokana

KK Crvena zvezda sramno pismo fantomskog udruženja sudija ABA lige vidi kao još jednu potvrdu da je sve što navodimo prethodnih dana nakon sramnih pljački u Podgorici – istina.

Kako bi javnost shvatila sa kakvim besmislenim problemima i opstrukcijama se suočavamo kao klub po pravilu svaki put kada pokrenemo pitanje neregularnosti i nepravilnosti u ABA ligi, dovoljno je da navedemo da ovo udruženje sudija osnovano u Beogradu, sa sedištem u Podgorici, vodi izvesni Ranko Šćepanović koji je svojevremno tokom 90-tih godina prošlog veka izbačen sa liste sudija zbog brojnih mahinacija, od strane legendarnog komesara Radomira Šapera!

Ovo licemerno pismo fantomskog udruženja „kasni“ najmanje 3 dana, odnosno začuđeni smo da ovo nepriznato udruženje koje ne zna ni ko je komesar zadužen za bezbednost, nije moralisalo i hitno reagovalo nakon krađe koju je video ceo region a i šire, ali se i iskreno zabrinulo za kvalitet suđenja kojim se decenijama sticani ugled sudija sa ovih prostora „krčmi“ gotovo po pravilu svake godine na utakmicama finala ABA lige u Podgorici?

Ako su zaista udruženje sudija ABA lige (a nisu), onda bi dobro znali koje ocene su sudije dobile nakon treće utakmice (nezadovoljavajuće) i četvrte (negativne) finalne serije!

Konačno, kao klub pitamo se šta želi ova  grupa „građana“, nepovezana sa ligom  koja nezakonito pokušava da utiče na rad ABA lige?

KK Crvena zvezda bori se od osnivanja lige za to da sudije u takmičenju budu servis lige i klubova koji su vlasnici lige, a ne faktor odlučivanja i kamen spoticanja.

Za kraj, našem klubu potpuno je jasno da iza ovog besmislenog pisma i „brige“ nepostojećeg udruženja stoje njegov neformalni lider Matej Boltauzer koji bi da se pita za sve i svašta u ligi (osim što direktno utiče na rezultate utakmica svojim nedelima), i Dragan Bokan koji odavno živi u iluziji da se košarka u regionu igra samo zbog njega!

KK Crvena zvezda mts