Zvezdin poslednji korak u sezoni!

Košarkaše Crvene zvezde u nedelju očekuje poslednjih 40 minuta košarke u takmičarskoj sezoni 2020-2021.

Posle 78 utakmica, borbe sa koronom i odsustvom gotovo celog igračkog pogona zbog virusa tokom sezone, brojnih povreda koje su crveno-bele ometale da se u punom sastavu bore za trofeje, izuzetno teških putovanja, brojnih sudijskih nepravdi koje nas ne mimoilaze ni u finalu Superlige (zbog čega je naš klub zatražio i ekspertizu sudjenja druge utakmice finala plej ofa Superlige) došli smo do poslednjeg koraka…

Ova izuzetno teška sezona završava se majstoricom koju crveno-beli igraju protiv ekipe Mege u hali Aleksandar Nikolić.

Crveno-beli su umorni, desetkovani…ali i takvi žele triplu krunu! A malo ko nam je davao tamo u decembru šanse da ćemo u sezoni osvojiti makar i jedan trofej!

Sve rečeno se zaboravlja uz podršku naših navijača koji su i ove sezone pokazali zašto su to što jesu – naš pravi i jedini šesti igrač!

Košarkašima Crvene zvezde u nedelju mts potreban je svaki glas i dlan kako bi prebrodili sve i sezonu završili na parketu hale „Aleksandar Nikolić“ sa još jednim peharom – 21. U istoriji kluba!

Trener Dejan Radonjić je najavljujući ovu utakmicu bio vrlo jasan i direktan:

Želimo trofej i moramo pronaći energiju za još jedan meč u ovoj sezoni! Svaki glas sa tribina, bez obzira koliko ljudi bude bilo u hali, biće nam motiv više da prevaziđemo ogromne probleme..“rekao je trener crveno-belih i dodao da još uvek nema ni prognoze lekara ko bi mogao da mu bude na raspolaganju u nedelju uveče na utakmici protiv Mege.

Prošli smo zajedno Novi Sad i osvojili kup. Zajedno smo došli i do trofeja ABA lige protiv Budućnosti… Ostao je još jedan korak da dođemo do trofeja i u Superligi Srbije – napravićemo ga, ali to možemo samo zajedno! Boljeg primera ove sezone od utakmica protiv Fenerbahčea, Reala, Olimpijakosa, Žalgirisa, ALBE… nema. Gubili smo ih na jednu loptu bez podrške sa tribina.

Ekipa Crvene zvezde u nedelju će odigrati 79. zvaničan meč u ovoj sezoni i to u 4 takmičenja. Pre nego što se spusti zavesa na ovu sezonu ostao je još jedan cilj –
„tripla kruna“ !