Luka Mitrović se vratio kući!!!

Nekadašnji kapiten i jedan od najtrofejnijih igrača KK Crvena zvezda Luka Mitrović vraća se u klub u kome je ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri!

Luka Mitrović je potpisao u petak uveče sa Crvenom zvezdom dvogodišnji ugovor, a svojim povratkom donosi kvalitet, ali i veliko iskustvo koje je sticao igrajući za naš klub takmičarski izuzetno značajne i važne utakmice tokom višegpdišnjeg boravka na Malom Kalemegdanu.

Sada već 28-godišnji krilni centar rodom iz Novog Sada nakon Hemofarma, proveo je u Crvenoj zvezdi čak 5 sezona (2012-2017) i tokom tog perioda osvojio je sa našim klubom sve: 3 ABA lige, 3 šampionata Srbije i 4 Kupa Radivoja Koraća, ali i stekao status kapitena Crvene zvezde koji je znao šta traka nosi sa  sobom na terenu i van njega.

Kao kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije prelazi u Bamberg, igrao je i za Manresu, Hapoel iz Jerusalima, a deo protekle sezone proveo je u podgoričkoj Budućnosti sa kojom je igrao finale ABA lige i bio jedan od najboljih igrača tog tima u završnim utakmicama protiv Crvene zvezde.

Luka Mitrović se vraća na mesto na kome se najbolje oseća, koji zna šta znači nositi dres Crvene zvezde i koji najbolje zna šta znači reč „kuća“ .

Luka dobro došao u tvoju Crvenu zvezdu!!!

KK Crvena zvezda će o svim daljim aktivnostima informisati blagovremeno javnost, isključivo i jedino na zvaničnim klupskim platformama.

KK Crvena zvezda