Nikola Ivanović novi plejmejker Crvene zvezde!!!

Crnogorski plejmejker Nikola Ivanović novo je pojačanje Crvene zvezde mts!!!

Jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima potpisao je u petak u večernjim časovima dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele kojima predstoje u takmičarskoj sezoni 2021-2022 borbe na 4 “fronta”.

Nikola Ivanović je visok 190 centimetara, rođen je 19.februara 1994.godine u Podgorici gde je napravio prve košarkaške korake u KK “Džoker”. Nakon sezona u Mornaru i Budućnosti, prelazi u KK Mega Leks, a prvi inostrani angažman imao je u atinskom AEK-u i italijanskoj Orlandini.

Povratkom u Podgoricu 2017. godine preuzima ulogu prvog organozatora igre KK Budućnost i crnogorske reprezentacije, a svoj kvalitet pokazivao je u takmičarski najtežim i najizazovnijim utakmicama počev od Evrolige, preko ABA lige i domaćeg šampionata.

Među nekim od najboljih utakmica koje je odigrao u prethodnim sezonama, tokom kojih je osvojio ABA ligu i nastupao u Evrokupu i Evroligi, i na kojima je pokazao svoj veliki kvalitet, neke su bile upravo protiv Crvene zvezde u koju prelazi sa ciljem da napravi dalji iskorak u svojoj karijeri.

KK Crvena zvezda želi puno sreće i uspeha Nikoli Ivanoviću u najvećem izazovu koji ga očekuje u dosadašnjoj karijeri i nastupima za naš klub!

KK Crvena zvezda nastavlja sa aktivnostima vezanim za prelazni rok, a o svim daljim koracima javnost ćemo obaveštavati isključivo i jedino preko zvaničnog sajta kluba i zvaničnih naloga KK Crvena zvezda.