PICK N’ TALK E16 – ŠEGI

U takmičarskoj sezoni 2020-2021,koja će ostati upamćena kao jedna od najturbulentnijih, ali i najuspešnijih u istoriji Crvene zvezde, svoj poseban „pečat“ ostavio je Ognjen Dobrić.

Da ste na početku, ili polovini sezone pitali Zvezdinog navijača ko će biti taj ko će preuzimati odgovornost i rešavati i “lomiti” utakmice u finišu sezone – koliko god on godinama bio omiljen među crveno-belima, teško da bi mnogi izgovorili ime našeg „Šegija“.

Ipak, ima neke pravde u tome da je upravo taj levoruki momak iz Mladenovca bio u finišu sezone ta „iznenadna sila koja se pojavljuje i rešava stvar“ prevaga koja je Crvenoj zvezdi donela sve ono što je upravo završenu sezonu učinilo fantasticnom!

Gost 16.epizode podkasta Pick N Talk koju su ovoga puta vodili Milan Dozet i PR menadžer kluba Igor Vujičin je Ognjen Dobrić.

„Šegi“ se kao retko kada „otvorio“ i govorio o brojnim temama: svojim počecima u Mladenovcu, kninskom poreklu i mentalitetu, koloritnim nadimcima „Šegi i Gvozden“, posebnom odnosu sa Markom Gudurićem i generacijom koja je osvojila juniorsku Evroligu, čuvenom navijačkom snimku iz Arene, važnoj ulozi svog prvog trenera, neprocenjivom uticaju Milana Gurovića, ali i ogromnom poverenju Dejana Radonjića te 2017.godine, ali i prvi povratku na klupu u poslednjim danima 2020. godine.

Ko je (za mnoge će biti iznenađujući izbor) najbolji stranac sa kojim je igrao, zašto je utakmica sa Panatinaikosom u Beogradu prekretnica sezone za njega, koji je najvažniji koš koji je ubacio, kako provodi slobodno vreme, saznajte u novoj epizodi podkasta Pick N Talk od junaka finalne serije ABA lige, najkorisnijeg igrača finala domaćeg šampionata i reprezentativca Srbije Ognjena Dobrića.