Eron Vajt novo pojačanje Crvene zvezde!

Američki krilni centar Eron Vajt (Aaron White) nekadašnji košarkaš Žalgirisa, Armanija, Tenerifa i Panatinaikosa, novo je pojačanje Crvene zvezde!

Ovaj iskusni krilni centar prve košarkaške korake pravio je na koledzu Ajova, a pošto ga je kao 49.pika na draftu izabrao Vašington, odlučio se da gradi svoju profesionalnu karijeru u Evropi.

Vajt koji je visok 206 centimetara i težak 106 kilograma, počeo je u nemačkom Bonu, a nakon sezona u Litvaniji, Italiji i Grčkoj, potpisao je sa Crvenom zvezdom dvogodišnji ugovor.

Eron Vajt poznat kao veliki borac i radnik, odličan skakač i defanzivac, koji za svoju poziciju ima dobar šut sa distance i koji igra sa velikom energijom svaki meč, predstavljaće veliko i  vredno pojačanje za crveno-bele koje u narednoj sezoni ocekuju brojne obaveze i utakmice u četiri takmičenja.

Vajt je treće pojačanje crveno- belih nakon Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića za sezonu 2021-2022. Klub nastavlja sa daljim aktivnostima u prelaznom roku, a javnost će o svemu biti obaveštavana isključivo i jedino preko zvaničnog sajta i klupskih platformi.

KK Crvena zvezda