EL: Crveno-beli kreću iz Istanbula

Evroliga je u sredu objavila kompletan raspored takmičenja za sezonu 2021-2022 u najjačem evrorskom klupskom takmičenju.

Nova sezona u svom regularnom delu bez plej ofa trajaće od 30. septembra do 8. aprila i imaće sedam duplih programa (kola).

Novu sezonu crveno-beli otvaraju ponovo u Istanbulu protiv ekipe Fenerbahčea prvog dana oktobra od 19.45 časova.

Već na startu Crvenu zvezdu očekuju dva gostovanja, pošto nakon puta u Istanbul sled ii meč u Tel Avivu 07.10. u “Menora Mivtačim Areni” protiv Makabija u standardnom terminu u 20.05 h.

Prva utakmica u Beogradu u kojoj će se vernim navijačima predstaviti naš novi tim na programu je 13.oktobra protiv Žalgirisa, a seriju izuzetno teških gostovanja na startu sezone obeležiće i odlazak u Moskvu na duel sa ekipom CSKA 15.oktobra

Crvena zvezda nakon toga dočekuje ALBU, ali onda slede dva nova gostovanja – Monaku i Armaniju, što znači da će ekipa Crvene zvezde u prvih 7 kola čak 5 puta biti gost!

Tokom decembra u još jednom duplom kolu crveno-beli 14.12 i 16.12 dočekuje ekipe Barselone i Bajerna, a kalendarski izuzetno uspešnu godinu (tripla kruna) ispratiće utakmicom sa Zenitom 30.12 u Beogradu. Novu će početi utakmicama sa Fenerbahčeom 06.01 i Realom 13.01 takođe u Beogradu.

Kompleta raspored možete pogledati ispod uz napomenu da će  klub tokom avgusta odrediti i cene sezonskih karata za predstojeću sezonu:

Kompletan raspored u PDF formatu možete preuzeti klikom na sledeći LINK