Učlani se – Budi Zvezdaš!

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve navijače da po prvi put aktivira sopstveni softver članstva KK Crvena zvezda.

Ovaj softver je klub razvijao uz pomoć svojih partnera kako bi unapredio iskustva svojih navijača koji su integralni deo i izuzetno važni u njegovom svakodnevnom životu i radu.

Uz pomoć novog sistema članstva, svi će biti u mogućnosti da ostvaruju brojne pogodnosti i popuste.

Članska karta KK crvena zvezda će od ove sezone biti obavezna za kupovinu sezonske karte od naredne sezone (2022/2023).

Nova članska karta unaprediće i komunikaciju i informisanost navijača o svakodnevnom radu svih segmenata kluba, od aktuelnih dešavanja, promocija i pogodnosti koje mogu da iskorite kada ih klub bude organizovao i oglasio.

Klub se ovom akcijom pridružuje brojnim klubovima i kompanijama koje na ovaj način komuniciraju sa svojim navijačima i korisnicima njihovih usluga, a sve u cilju lakšeg umrežavanja i podele svakodnevnih informacija o svojim akcijama, aktivnostima i promocijama.

Učešće navijača u radu i svakodnevnom životu kluba kroz plaćanje godišnje članarine nije novost i postoji već godinama svuda u svetu. KK Crvena zvezda svestan vremena u kome živimo, osim vrlo povoljnih cena sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2021/2022, svojim navijačima za narednu sezonu poklanja i besplatno učlanjenje u klub, kao i članarinu za takmičarsku sezonu 2021/2022!


KAKO POSTATI ČLAN KK CRVENA ZVEZDA

Iza nas je izuzetno teška sezona u kojoj smo bili lišeni onog najvažnijeg – navijača i podrške sa tribina. Zbog svega, ali i ogromne lojalnosti koju su Zvezdaši pokazali u godini koju smo okončali trijumfalno, KK Crvena zvezda je osim velikih popusta i benefita prilikom kupovine sezonskih ulaznica, odlučila da za narednu sezonu svojim pristalicama daruje i člansku kartu našeg kluba i članarinu za sezonu 2021/2022!

Učlanjenje u KK Crvena zvezda (po prvi put) znosi 500 dinara, a članarina za sezonu 1000 dinara, što zbirno daje sumu od 1500 dinara za sve one koji po prvi put žele da postanu deo porodice KK Crvena zvezda. Međutim, svim novim kupcima sezonske karte KK Crvena zvezda poklanja besplatno članstvo za prvu sezonu kao i učlanjenje!

Svi oni koji su prethodne sezone kupili godišnju kartu takođe dobijaju besplatno učlanjenje i članarinu za narednu takmičarsku sezonu 2021/2022!

Članska kartica donoće brojne pogodnosti o kojima će klub informisati svoje pristalice u narednom periodu.

Takođe, predviđeno je da Zvezdaš svoje osnovno članstvo može nadograditi.

Uz članske karte KK Crvena zvezda je pripremila i posebne kategorije članstva za sve navijače koji već dve godine velikodušno doniraju u akciji “Doniraj i dominiraj’’. Ta članstva se odnose na sve koji žele da pomognu klubu u narednom periodu od aktiviranja članstva većim iznosima, što su već radili nesebično u prethodnom perodu, posebno u teškim vremenima pandemije virusa Covid-19.

Ovo će biti jedan od načina da im se klub u maloj meri oduži za njihovu pomoć i veliko dušnost. 

Napominjemo ovom prilikom da je veoma važno da se prilikom učlanjivanja u KK Crvena zvezda ostave validni podaci jer će svi članovi biti redovno i lično obaveštavani o svim aktivnostima kluba kroz platformu članstva. Tokom sezone biće brojnih aktivnosti, Klub sprema dodatne pogodnosti za sve članove u cilju da se svaki Zvezdaš, svaki član oseti privilegovano.

KK Crvena zvezda mts