TAČNO U 12!

ZVEZDAŠ

76 godina duga tradicija Kluba pratila je mnogo lepih, ali i teških momenata, ali ono što je bilo prisutno kao konstanta od kada je Crvena zvezda osnovana davne 1945. godine i kada se košarka prvi put na ovim prostorima pojavila među zidinama Malog Kalemegdana jeste pojam ZVEZDAŠ. To je reč koja ima težinu jer je neodređuje ništa drugo nego osećaj pripadnosti jednom klub, život uz taj Klub i pripadnost jednoj velikoj crveno-beloj porodici. Ta pripadnost nikada ne ostaje na rečima, pokazuje se delima. Ona nije vezana isključivo za uspehe, slavlja i trofeje, već i za teške momente. Bilo ih je, ali osvrt na prebogatu istoriju kluba govori da je mnogo više bilo trofejnih i uspešnih godina, baš kao i osvrt na modernu istoriju.

Nemoguće je nabrojati sve velikane koji su gradili istoriju Crvene zvezde, na terenu i van njega. Nemoguće je nabrojati kakve sportske veličine su nosile taj dres, kakvi velikani glumišta, književnosti, drugih umetnosti, naučnici, istorijske ličnosti… su sebe ponosno predstavljali Zvezdašima. Svi oni su bili i ostali deo crveno-bele porodice koja je i najveći ponos Crvene zvezde.

Definicija Zvezdaša ne postoji. To se oseti ili ne oseti, to se doživi ili ne doživi. To je privilegija koja određuje život jer uspomene Zvezdaša su posebne. Emocija Zvezdaša je neponovljiva.

TAČNO U 12!

Kao što je već istaknuto na svim zvaničnim glasilima kluba prodaja godišnjih karata za sezonu 2021/2022 počinje u ponedeljak tačno u 12 časova! Mesto je dobro poznato, tamo gde je košarka na ovim prostorima i počela – Mali Kalemegdan. Štandovi za prodaju biće postavljeni ispred prostorija kluba, a radno vreme će biti svakog radnog dana od 11 do 19 časova (izuzimajući ponedeljak 6. septembar kada prodaja kreće u 12 časova). Subotom je radno vreme od 10 do 16 časova. Nedeljom prodajna mesta neće raditi.

Za sve zainteresovane obezbeđena je i kupovina sezonskih ulaznica online preko sajta našeg dugogodišnjeg partnera tickets.rs.

Kao što je već navedeno u zvaničnim saopštenjima kluba, za sve one koji po prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu KK Crvena zvezda, na raspolaganju su 24 cenovne kategorije pred sezonu u kojoj će naš prvi tim igrati utakmice u četiri takmičenja.

Poseban popust obezbeđen je za vakcinisane Zvezdaše, koji će takođe imati i poseban šalter za kupovinu sezonskih ulaznica u cilju izbegavanja gužve i nepotrebnih zastoja. Oni će praktično imati svoju ”brzu liniju” gde će proces učlanjivanja i kupovine ulaznica biti ekspresan. Ne smemo da zaboravimo da i u novu sezonu ulazimo sa pandemijom virusa Covid 19. Kao klub koji se pridržavao svih zdravstvenimh preporuka Republike Srbije, verujemo da svi oni koji su vakcinisani neće imati zabranu ulasku u dvorane u narednoj sezoni.

Proces kupovine sezonske karte je sledeći:

  • Prvi korak je popunjavanje formulara i praktično učlanjivanje u klub.
  • Svi kupci nakon tog prvog koraka, prelaze na kupovinu ili preuzimanje svoje nove sezonske karte.
  • Uz sve navedeno, svi zainteresovani koji su vakcinisani biće zamoljeni da predaju kopiju potvrde o vakcinaciji koja će biti neophodan dokument da bi se ostvario popust za vakcinisane Zvezdaše.
  • Svi kupci se zato mole da pripreme lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa, mobilni telefon, email)
  • Pozivamo sve vlasnike pasoša Crvena zvezda Republika da ponesu i taj ”dokument” kako bi dobili novi pečat u odeljku koji je namenjen za to. Oni koji nemaju svoj personalizovani pasoš, pri kupovini sezonske ulaznice i učlanjivanja u Klub dobiće svoj ”dokument” Crvena zvezda Republika. Takođe, uz sezonsku ulaznicu svi kupci će dobiti i specijalno dizajniran holder koji se savršeno uklapa u kreativni dizajn sezonske ulaznice pa Zvezdaši praktično dobijaju celokupan paket i još jednu potvrdu da sezonska ulaznica nije samo parče plastike.

* Programi Zvezdaš junior i Zvezdaš senior su poznati svim navijačima od ranije. Uz pomoć klupskog partnera IDEA i ove sezone će fokus Kluba biti na najmlađim Zvezdašima, ali i onim najstarijim koji su kroz istoriju prolazili najteže i najlepše momente uz svoj klub. Za njih smo spremili posebna iznenađenja uz pomoć klupskog partnera.

*Kupci ulaznice za počasna mesta u ponudi za kupovinu imaju i vaučer koji donosi pristup VIP Lounge baru po ceni od 10.000 dinara na svim utakmicama u kojima je Crvena zvezda domaćin u Evroligi (17 utakmica).

(klikom na sliku otvorićete sliku u punoj veličini)

VERNOST I PODRŠKA

KK Crvena zvezda mts nebrojano puta je isticao koliki je značaj imala podrška Zvezdaša u istorijski teškoj sezoni 2020/2021. Crveno-beli su uzvratili za vernost, ljubav i podršku donevši u vitrine nova tri trofeja, a uprava i menadžment kluba još jednom su odlučili da kažu veliko hvala. Naime, svi navijači koji su prošle sezone kupili sezonske ulaznice 30, sada ih menjaju bez bilo kakve doplate i imaju prioritet da zadrže izabrano mesto u dvorani prošle sezone. Kupci sezonskih ulaznica 20 i 10 uz odgovarajuću doplatu koja je istaknuta u tabeli takođe zadužuju godišnju kartu za sezonu 2021/2022.

Podsećamo da je Crvena zvezda pokrenula novi sistem članstva, moderan softver koji će program članstva podići na jedan viši nivo. Biti Zvezdaš je velika privilegija, ali sistem članstva će zaista donositi posebne benefite. Godišnja članarina u KK Crvena zvezda mts iznosi 1.500 dinara, ali je članstvo uključeno u cenu za sve koji obnavljaju svoju sezonsku ulaznicu ili kupuju sezonsku kartu za sezonu 2021/2022. Da sumiramo – kupovinom sezonske karte ili njenom obnovom automatski i postajete član kluba bez dodatne doplate.

Članska kartica donosi brojne benefite, jedan od njih je pet odsto popusta u Fan Store-u KK Crvena zvezda mts. Zvanični Fan Store štand biće postavljen i kod prostorija Kluba na Malom Kalemegdanu sve dok traje prodaja sezonskih ulaznica pa će navijači prilikom učlanjivanja i kupovine sezonske karte moći da obogate svoju zvezdašku kolekciju bogatim asortimanom majici, dresova, školskim programom i brojnim drugim proizvodima iz nove kolekcije.

A, kada Zvezdaš dobije svoju člansku kartu, on je ostvario i osnovno članstvo koje se može nadograditi.

Nadogradnja članstva vrši se donacijama voljenom Klubu. Kao što znate program ’’Doniraj i dominiraj’’ je već godinama aktivan i doprineo je puno u ostvarivanju ciljeva KK Crvena zvezda u prethodnom periodu, a pogotovo u teškim vremenima kada je pandemija virusa Covid-19 uzdrmala čitav svet i nanela žestok udarac svima, pa i ekonomiji u sportu, a taj udar nije izbegao ni KK Crvena zvezda mts.

Svaka dosadašnja donacija se evidentira, baš kao što se beleži i svaka naredna donacija naših Zvezdaša i ona dovodi do premium i platinum članstva. Kada Zvezdaš ostvari donacije Klubu u vrednosti od 10.000 dinara postaje premium član, a donacija u iznosu od 100.000 dinara nosi i titulu platinum član. Premium i platinum članovi stiču pravo na još veće benefite i iznenađenja.

Ne postoji bolji način da se Zvezdaš direktno uključi u život KK Crvena zvezda nego članstvom u voljenom klubu. Članstvo definiše snagu jednog kluba i ovaj model članstva direktno pomaže svakodnevnom funkcionisanju KK Crvena zvezda koji se suočava sa ogromnim izazovima kojima pristupa sa najvišim ambicijama.

Napominjemo ovom prilikom da je veoma važno da se prilikom učlanjivanja u KK Crvena zvezda ostave validni podaci jer će svi članovi biti redovno i lično obaveštavani o svim aktivnostima kluba kroz platformu članstva. Tokom sezone biće brojnih aktivnosti, Klub sprema dodatne pogodnosti za sve članove u cilju da se svaki Zvezdaš, svaki član oseti privilegovano. Nimalo slučajno jer biti Zvezdaš jeste velika privilegija!


*Kako biste se pripremili za kupovinu/obnovu sezonske, ali i upoznali sa svim detaljima ostalih mogućnosti, detaljno pročitajte tekst

Zvezdaši, vidimo se na mestu gde je košarka počela na ovim prostorima, u našoj kući na Malom Kalemegdanu. Tačno u 12!