Sezonske i članske karte od sada i putem interneta!

Prvi dani prodaje godišnjih ulaznica za sezonu 2021/2022 doneli su veliko interesovanje Zvezdaša. Gotovo u svakom terminu Mali Kalemegdan je obojen u crveno-belim bojama gde navijači Crvene zvezde svih generacija dolaze sa velikim entuzijazmom da se učlane u voljeni klub i kupe godišnju kartu za novu sezonu. Dobro raspoloženje, euforični razgovori o novoj sezoni, brojnim pojačanjima i uvek velikim ciljevima koje crveno-beli imaju prate kupovinu i obnovu.

Ipak, svesni da ljudi koji ne žive u Beogradu, a takvih Zvezdaša na naš veliki ponos ima puno, ne mogu da odvoje vreme i dođu u lep ambijent naše kuće među zidinama Malog Kalemegdana, prema ranije utvrđenom planu,  nastavljamo prodaju na Kalemegdanu i otvaramo prodaju sezonskih ulaznica i učlanjivanje u klub putem interneta.

ČLANSTVO

Članstvo online putem vrši se putem zvaničnog sajta oficijalnog FAN STORE-a KK Crvena zvezda mts. To je do sada bilo internet mesto koje su Zvezdaši redovno posećivali u cilju da obogate svoju crveno-belu kolekciju, a sada mogu i online putem i da se učlane u Klub. Procedura je veoma jednostavna, samo jedan klik vas deli od mesta gde se postaje član KK Crvena zvezda:

https://kkczstore.com/product/clanska-karta/

Nakon obavljanja neophodne procedure, Vaša članska karta voljenog kluba će u najkraćem roku stići na Vašu kućnu adresu

SEZONSKE ULAZNICE

Prodaja sezonskih ulaznica putem interneta je aktivna! Kao što ste već navikli ona se vrši preko platforme klupskog partnera tickets.rs, specijalizovanog za prodaju karata za gotovo sve najveće događaje koji se odžavaju na teritoriji Srbije. Jedan od njih će svakako biti evroligaški spektakl u Beogradu koji će režirati Crvena zvezda sa velikanima evropske košarke, a biće ih čak 17 ove sezone.

KK Crvena zvezda mts i Tickets.rs uložili su veliki napor da se obezbedi tehničko rešenje za ostvarivanje popusta za vakcinisane i u online kupovini. S toga vas molimo da to uputstvo detaljno pročitate i postupate striktno u skladu sa navedenim koracima:

1. Putem e-mail adrese ticketing@kkcrvenazvezda.rs je neophodno da se svaki zainteresovan kupac obrati i pošalje sledeće podatke: Skenirana lična karta i zeleni sertifikat koji je dokaz o potvrdi o vakcinaciji. Ovaj korak je neophodan kako bi KK Crvena zvezda mts imao uvid u valdinost podatka i sprečio bilo kakav pokušaj zloupotrebe.

2. KK Crvena zvezda proverava validnost podataka i potom u saradnji sa tickets.rs generiše kod za popust koji je jedinstven, šalje kupcu putem mejl adrese i kupac taj kod može da iskoristiti samo za kupovinu jedne sezonske ulaznice. Popust je jedinstven i ostvaruje se isključivo ako se ispoštuje cela procedura (Jedna osoba – jedna potvrda o vakcinaciji i popust samo za jednu ulaznicu na navedeno ime i prezime). Od slanja neophodnih podataka, do dobijanja koda na mejl adresu neophodno je neko vreme koje će biti do dva radna dana.

3. Nakon što kupac unese kod, ostvari popust i uspešno završi kupovinu putem sajta tickets.rs u predviđenom roku će njegova sezonska karta stići na kućnu adresu ukoliko kupac izabere opciju dostave.

*Kao što smo već istakli svaki kupac sezonske ulaznice automatski postaje i član kluba, bez bilo kakve doplate jer je članstvo uključeno u cenu sezonske ulaznice. Ipak, da bi se članstvo ostvarilo potrebno je u mejlu poslati i sledeće podatke: Ime, prezime, datum rođenja, adresu, broj telefona i mejl. Članska karta može da se preuzme lično u Beogradu u Fan Store-u KK Crvena zvezda svakog radnog dana, bez bilo kakve druge doplate.

**Svi podaci koje zainteresovani kupac šalje u mejlu su isključivo u cilju sprečavanja bilo kakve zloupotrebe, kao i u cilju najboljeg mogućeg informisanja Zvezdaša kroz sistem članstva koji podižemo na novi i bolji nivo. Podaci kupaca i navijača će ostati zaštićeni od strane KK Crvena zvezda mts.

Podsećamo, prodaja na Malom Kalemegdanu je započela u ponedeljak. Subotom je radno vreme od 10 do 16 časova. Nedeljom prodajna mesta neće raditi. Zvezda vas zove. Vidimo se tamo gde je košarka na ovim prostorima napravila prve korake.

https://www.tickets.rs/program/crvena-zvezda-mts-sezonska-ulaznica-2122-3047