“Psihološke igre” vredne Evroliginog trofeja (VIDEO)

Iza nas je jedna od najtežih godina koju naše generacije pamte. Suočeni sa novom realnošću i velikim borbama koje su nadmašile one na košarkaškom terenu, KK Crvena zvezda mts bio je prinuđen da napravi brojna prilagođavanja u svakodnevnom funkcionisanju. Nije bilo lako, ali i na terenu i van njega sezona je bila veoma uspešna. Tripla kruna je pokazatelj uspeha na terenu, a brojni uspesi na polju menadžmenta i marketinga ogledali su se na mnogim poljima, a jedan od njih je svakako bronzana Devotion nagrada koju je Crvena zvezda mts dobila od strane Evrolige za treću najbolju poslovnu i marketing strategiju u konkurenciji svih Evroligaša i timova koji nastupaju u Evrokupu.

Fokus je bio na “psihološkim” igrama. Poslovno-marketinška strategija Crvene zvezde bila je u potpunosti usmerena da u situaciji kada se gotovo cela sezona igrala bez Zvezdine najveće snage, njenog vetra u leđa, njenih navijača… da baš Klub tim navijačima uzvrati za ljubav i vernost na najbolji mogući način. Menadžment Crvene zvezde pokušao je da navijačima kraj malih ekrana i putem društvenih mreža, koje su jedna od najvećih snaga marketinga Kluba, koliko god je to moguće, donese ambijent sa utakmica i sam život Crvene zvezde u njihove domove.

Pored brige o navijačima i težnje da se održi izvanredan odnos koji postoji među Zvezdašima, u godini velike neizvenosti i straha šta nosi sutra, bio je veliki izazov obezbediti najbolje moguće uslove za rad svim zaposlenima u sistemu KK Crvena zvezda, da se osećaju sigurno i bezbedno, pružaju svoj maksimum i zajedno kreiraju najbolju moguću sliku našeg Kluba. Pronaći način da se motiviše svaki član Kluba, bio je glavni zadatak menadžmenta KK Crvena zvezda u sezoni 2020/21 – zato je i cela poslovna strategija bila kreirana pod nazivom “psihološke igre”.

A, kako je to izgledalo iz ugla Kluba pokušali smo da dočaramo kroz video zapis koji je ujedno i bio deo prezentacija rada Crvene zvezde mts koji je Evroliga proglasila za treći najbolji u Evropi. Uživajte u video prezentaciji koja će vam dočarati “psihološke igre” crveno-belih vredne pobeda, titula i priznanja:

Sezona za nama bila je prepuna izazova koje smo uspešno prebrodili uz svesrdnu pomoć svih Zvezdaša. Verujemo da smo u proteklom periodu puno naučili i da smo postali bolji u poslu, ali pre svega i bolji ljudi jer nam je život u drugačijim uslovima bio velika škola. Sve je to velika obaveza da nastavimo u istom pravcu i sa još većom energijom. Izazovi koji predstoje su ogromni, ali sada ćemo u njih ući svi zajedno kao jedna velika crveno-bela porodica što definitivno i jesmo. To smo pokazali kada je bilo najteže, a porodica se uvek drži zajedno.