Crvena zvezda dočekuje Split (cena dnevnih karata) petak 20 časova

Košarkaši Crvene zvezde prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni igraju u petak od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić” protiv ekipe Splita.

Crveno beli pred ovaj duel imaju mnogo problema sa povredama igrača, ali bez obzira na sve žele da započnu novu sezonu pobedom.

Ona će biti svakako dobar zamajac za ogromne izazove koji očekuju ekipu Crvene zvezde u narednom periodu, a do pobede u petak uveče naš tim svakako će mnogo lakše doći uz podršku sa tribina koja je uvek bila tu kada je bilo važno!

KK Crvena zvezda osim prodaje sezonskih karata, koja se i dalje obavlja na Malom kalemegdanu, kao i svake sezone pred svaku utakmicu omogućiće svojim pristalicama kupovinu pojedinačnih utakmica.

Ta praksa ostaje ista i pred novu sezonu i utakmicu sa KK Split.

Cene pojedinačnih karata za premijernu utakmicu u novoj sezoni, a koje će važiti i za sve ostale utakmice ABA lige, su sledeće:

HALA ALEKSANDAR NIKOLIĆ (DNEVNE KARTE)

1 TRIBINA A, B, C, D 500
2 PARTER B, PARTER 4 800
3 VIP LOŽA 1,800
4 PLAVA LOŽA 1,500
5 BELA LOŽA 1,200
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED 8,000
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 4,000
8 POČASNO MESTO I RED 12,000
9 POČASNO MESTO II RED 6,000

 

Karte za ovu utakmicu prodavaće se na blagajnama hale “Aleksandar Nikolić” u petak od 16 časova!

Klub podseća da je i prodaja sezonskih karata i dalje u toku, a svi detalji cene, proces učlanjenja u klub i benefiti, nalaze se na klupskom sajtu.

Dođite, pozdravite i podržite novi tim Crvene zvezde koji je doživeo brojne promene tokom leta, na premijeri u petak protiv Splita, jer svaki glas se broji i svaki glas nam je važan!

KK Crvena zvezda održao je u sredu zbog predstojeće utakmice i sastanak sa svim organima bezbednosti i svim službama koje su angažovane na organizaciji utakmica koje u vreme pandemije predstavljaju ozbiljan logistički izazov za sve klubove.

Ulazak na utakmicu u petak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

Budite deo premijere Crvene zvezde u novoj sezoni – mi smo spremni!

KK Crvena zvezda