Nemanja Popović potpisao trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda

Talentovani krilni centar Nemanja Popović potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda!

Popović, visok 205 centimetara, rođen je 29.decembra 2001.godine u Aranđelovcu, a prve košarkaške korake napravio je u KK Basket u Mladenovcu.

Tokom 2015.godine priključio se KK Vizura iz Beograda u kome je nagovestio veliki talenat koji ga je preporučio našem klubu u koji stiže tokom leta 2017.godine.

Kao član juniorskog tima KK Crvena zvezda odigrao je izuzetno zapaženu sezonu nakon koje je bio i učesnik prestižne manifestacije “Košarka bez granica” u Šarlotu (SAD) koja je okupljala najtalentovanije igrače rođene 2000te i kasnije.

Paralelno sa nastupima u juniorskom timu, Popović je bio priključen i seniorskom timu crveno belih, a kalio se i sticao nepohodno iskustvo igrajući za KK Žarkovo, OKK Beograd i KK FMP.

Nemanja Popović je tokom leta 2021.godine priključen prvom timu KK Crvena zvezda gde će imati sve neophodne uslove za dalji razvoj i sticanje iskustva.

Sa druge strane, KK Crvena zvezda nastavlja sa praksom da daje priliku i šansu svojoj deci i igračima koji su prošli kroz sistem kluba, a osim Popovića u seniorskom timu za ovu sezonu nalazi se i Marko Gušić još jedan momak koji je prošao gotovo identičan put kao i Popović.

KK Crvena zvezda želi puno uspeha Nemanji Popoviću u novom izazovu i najvećem iskoraku koji je napravio u svojoj karijeri.

KK Crvena zvezda