Kadeti Crvene zvezda mts dominantno do prvog mesta i jedinstvene lige

Kadetski tim Crvene zvezde na impresivan način plasirao se u jedinstvenu ligu pošto je na kvalifikacionom turniru (drugi krug kvalifikacija) koji je održan prethodnog vikenda zabeležio sve ti pobede.

Crveno beli su na startu turnira koji je održan u hali Basket City u petak bili vrlo ubedljivi protiv ekipe KK Zemun i slavili 100:52. Najfikasniji na meču bio je Topić, pratili su ga Mišić, Lukić i Gačić.

U narednom meču koji je bio ujedno i derbi kvalifikacione grupe Crvena zvezda je savladala ekipu Mege više nego zasluženo i vrlo ubedljivo 90-69. Ponovo je odličnu utakmicu odigrao Topić koji je meč završio sa 25 poena i 9 asistencija, Gačić je uz 23 poena imao i 10 skokova, dok je Dabić ubacio 12 poena.

Već nakon te pobede crveno beli su ostvarili primarni cilj, ali su i u nedelju odigrali takmičarsku utakmicu i pobedili KK Vizura 67:62 i tako kao prvoplasirani obezbedili plasman u jedinstvenu kadetsku ligu Srbije.

Takmičenje u jedinstvenoj ligi startuje narednog vikenda, a raspored će biti objavljen u petak, kada će biti poznato i kada će crveno beli otvoriti takmičenje.

Pored ekipe Crvene zvezde u jedinstvenu ligu iz grupe koja se igrala u hali Basket City, kao druga na tabeli plasirala se i ekipa Mege.