Veče za pamćenje!

KK Crvena zvezda mts pozivao je svoje navijače u pomoć za utakmicu 8. kola Evrolige. Oni su se odazvali i to u ogromnom broju jer je zvanični podatak da je u dvorani bilo 6.753 ljudi. Gotovo da je dvorana bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Impuls i energija sa tribina stizali su još i pre prvog sudijskog podbacivanja. Ogromne gužve u gradu i loše beogradsko vreme nisu sprečili Zvezdaše da ispune dvoranu i daju preko potrebnu pomoć crveno-belima. Ambijent je dodatno podgrejao fantastičan audio-vizuelni performans koji je spremio kreativni tim Crvene zvezde mts. To je već postao standard, ali standard kakav ne postoji nigde u Evropi. Ipak, menadžment Kluba smatra da takav spektakl niko više od Zvezdaša i ne zaslužuje.

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1456307895210061827

Dvorana ’’Aleksandar Nikolić’’ je progovorila u želji da crveno-beli košarkaši ostvare veoma vrednu pobedu. A, oni su znali da uzvrate. Praktično su usisavali energiju koja je stizala sa tribina. Vladala je prava mala euforija, igrači Panatinaikosa vrlo brzo su se našli na konopcima. Granitna odbrana svela je rivala na samo osam poena u prvoj četvrtini, a Nikola Kalinić i Nejt Volters, samo njih dvojica, ubacili su u tom periodu 17.

Ambijent u dvorani zaličio je na karnevalski. Pesma, sinhrono skakanje gotovo 7.000 ljudi pratili su brilijantnu igru Crvene zvezde. U takvim okolnostima ni rekordi nisu izostali.

Na poluvremenu je posađen još jedan šampionski pelcer. Bilo je to pravo vreme da Zvezdaši pozdrave karatiste Crvene zvezde. Naime, oni su postali šampioni Evrope u tradicionalnom karateu u Beogradu. Nastupali su pod zastavom Srbije, ali su svi članovi karate kluba Crvena zvezda – Nenad Đuričić, Mlan Pavlović, Igor Popov, Srđan Marić i trener Igor Gajić. Takođe, u dvorani je bila juniorka Emilija Antanasijević koja je na Evropskom prvenstvu u Poljskoj postala juniorska šampionka Evrope. Takođe, osvojila je srebro i bronzu na istom Prvenstvu.

Celokupan ambijent, energija i granitna odbrana prvotimaca Crvene zvezde zaokružili su u potpunosti veče za pamćenje. Ono će se sigurno, još dugo pamtiti i prepričavati. Svi Zvezdaši koji su ispunili dvoranu dobili su nagradu za vernost i odanost. Među njima je bila svetska glumačka zvezda Darko Perić koji je popularnost stekao igrajući ulogu Helsinkija u popularnom seriju ’’La Casa de papel’’. Takođe i bivši fudbaleri Crvene zvezde Duško Tošić i Nikola Maksimović.

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1456316683761721353?s=24

Crvena zvezda to zna da ceni!

Crvena zvezda je zabeležila najubedljiviju pobedu od kada se takmiči u Evroligi, slavila je 33 razlike – 81:48. Trener Dejan Radonjić je ostvario 50. trijumf u najjačem evropskom takmičenju, a Ognjen Dobrić čak 100. nastup u istom.

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1456333453851570187