Prodaja pojedinačnih karata za meč sa Cibonom od četvrtka

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon sedmodnevne pauze nastavljaju svoja takmičenja. Posle utakmice u Sankt Peterburgu, prvi duel na domaćem terenu koji predstoji u okviru ABA lige je na programu u  ponedeljak protiv ekipe Cibone.

Meč 10. kola ABA lige jtd Crvena zvezda mts – Cibona igra se u ponedeljak od 18 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

KK Crvena zvezda počinje u četvrtak 02.12. u 10 časova prodaju pojedinačnih karata za ovu vrlo važnu utakmicu našeg tima u regionalnom takmičenju.

Cene pojedinačnih karata za utakmice regionalnog takmičenja u aktuelnoj sezoni, a koje će važiti i za sve ostale utakmice ABA lige, su sledeće:

HALA ALEKSANDAR NIKOLIĆ (DNEVNE KARTE)

1 TRIBINA A, B, C, D 500
2 PARTER B, PARTER 4 800
3 VIP LOŽA 1,800
4 PLAVA LOŽA 1,500
5 BELA LOŽA 1,200
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED 8,000
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 4,000
8 POČASNO MESTO I RED 12,000
9 POČASNO MESTO II RED 6,000

Karte za ovu utakmicu prodaju se na svim prodajnim mestima “Tickets” od četvrtka u 10 časova (osim Delfi knjižara), i online, dok će na blagajnama hale “Aleksandar Nikolić” karte biti u prodaji na dan utakmice (ponedeljak) od 14 časova .

Ulazak na utakmicu u ponedeljak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

ABA liga jtd, 10.kolo: Crvena zvezda mts – Cibona (ponedeljak 18 časova, hala Aleksandar Nikolić).