Naredne tri utakmice EL, Crvena zvezda igra u hali Aleksandar Nikolić

Košarkaše Crvene zvezda mts nakon gostovanja u Sankt Peterburgu, u kratkom vremenskom periodu očekuju tri vezane utakmice u Beogradu i tri spektakla protiv ekipa Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.

Mečevi u Beogradu igraće se prema rasporedu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja 09.12.2021. godine (Olimpijakos), dok su mečevi sa Barselonom i Bajernom “duplo” kolo koje je na programu 14.12. i 17.12.2021.godine!

Odlukom kluba sve tri utakmice (mečevi 14,15. i 16.kola EL) igraće se u hali Aleksandar Nikolić koja je dom naših košarkaša i hala u kojoj naš prvi tim trenira tokom cele sezone.

Odluku da se ovi izuzetno važni mečevi igraju u dvorani Aleksandar Nikolić obrazložio je direktor kluba Filip Sunturlić: “ Kao klub bili smo primorani da sagledamo sve aspekte i okolnosti u kojima trenutno radimo i funkcionišemo kao klub: i one sportske, zdravstvene, kao i poslovne. Svesni smo da ne možemo da zadovoljimo sve aspekte, posebno onaj poslovni, ali igranje u hali Aleksandar Nikolić smatramo odlukom koja je u ovom trenutku najboljem interesu kluba iz više razloga. Ova odluka da naredne tri utakmice koje su i sa takmičarskog aspekta vrlo važne za naš tim, može biti proširena i na neke naredne mečeve prvog tima u EL koje su zakazane i planirane da se igraju u Štark Areni. Koristim ovu priliku da pozovem sve naše navijače da pruže veliku podršku našem timu u ovom izuzetno važnim ali i teškim mečevima, poštuju sve COVID protokole, ali i sportski fer navijaju, kako bi izbegli bilo kakve kazne  Evrolige u narednom periodu”.

O svim ostalim važnim informacijama koje su vezane  za ove utakmice: od prodaje karata, zdravstvenih protokola, do pozicija u hali za sve vlasnike ulaznica za utakmice u Štark Areni, KK Crvena zvezda mts će se oglasiti posebnim saopštenjem početkom naredne nedelje, pred utakmicu sa Olimpijakosom.

KK Crvena zvezda mts