Crvena zvezda dočekuje Olimpijakos (četvrtak 19h)

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velike pobede u Sankt Peterburgu naredne tri utakmice u Evroligi igraju u Beogradu u hali Aleksandar Nikolić!

Rivali crveno belih u mečevima 14,15 i 16. kola su ekipe Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.

Utakmica sa grčkim velikanom Olimpijakosom prva je na programu i naredni izazov za naš tim, a taj meč igra se već u četvrtak od 19 časova.

Tim iz Pireja igra izvanredno ove sezone, i sa skorom 9 pobeda i 4 poraza nalazi se u vrhu tabele. Ovo će biti 10. jubilarni meč u Evroligi, a naš tim ima skor 2/7.

Trener KK Crven zvezda mts Dejan Radonjić:
“Veliki izazov za nas, jedan od najboljih timova Evrope u ovom trenutku, to su i pokazali u dosadašnjem delu takmičenja, u sjajnoj su formi, a u utakmicama koje su odigrali, pokazali su da sa razlogom mogu da očekuju puno toga i da su u borbi za sam vrh. Težak meč je pred nama, ekipa koja je puna kvaliteta i isuskustva, savladali su u poslednjim mečevima na dva gostovanja UNIKS i ubedljivo Milano u Italiji , što znači da moramo da budemo na visokom nivou” rekao je trener crveno belih i okrenuo se zdravstvenom biltenu koji ponovo nije najbolji: .

“Zdravstveni bilten je mogu reći za nas standardan. Vajt neće biti u timu, od meča sa Cibonom Holins nije trenirao, ima povišenu temperaturu i malaksalost, na svu sreću nije korona, ali ne znamo da li će biti spreman, ostali momci su tu” rekao je trener crveno belih.

Ognjen Dobrić: “ Olimpijakos je odlična, jedan od trenutno najboljih ekipa, atletski i kvalitetom popunjeni na svim pozicijama, igramo pred domaćom publikom i nadam se da ćemo to iskoristiti i doći do pobede. Lakše je kada se pobeđuje kao u Rusiji, i nadam se da možemo da nastavimo u istom ritmu iako znamo da nas očekuje izuzetan protivnik, ali ponavljam imamo našu publiku iza nas i moramo to da iskoristimo na najbolji mogući način” rekao je Dobrić.

Klub je u ponedeljak u prodaju pustio dnevne karte za ovu utakmicu, kao i za naredne dve utakmice kod kuće koje se igraju već naredne nedelje protiv Barselonei Bajerna

Takođe, zbog promene plana  odigravanja utakmica koje su iz Štark Arene premeštene u Halu Aleksandar Nikolić, vlasnicima paketa za Arenu (PAKET NIVO 200, PAKET NIVO 400) će biti omogućeno da prisustvuju utakmicama u hali Aleksandar Nikolić.

Za vlasnike PAKETA N400 ulaz će biti omogućen na tribinu D, a za vlasnike PAKETA N200 na ulaz Parter 4, uz pokazivanje karte za PAKET ARENA. Ovom prilikom kako bi se pojednostavio ceo proces, svi vlasnici paketa za Štark Arenu neće menjati svoje karte već će biti dovoljno da pokažu svoje karte koje poseduju na uvid pri ulasku u halu Aleksandar Nikolić.

Cene pojedinačnih karata za utakmice sa Olimpijakosom, Barselonom i Bajernom su sledeće.

KATEGORIJA KARTE CENE
1 TRIBINA A, B, C, D 1.300
2 PARTER B, PARTER 4 1.800
3 VIP LOŽA 3.500
4 PLAVA LOŽA 2.600
5 BELA LOŽA 2.200
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED-RASPRODATO 18.000
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 10.000
8 POČASNO MESTO I RED- RASPRODATO 20.000
9 POČASNO MESTO II RED 12.000

Odmah nakon utakmice sa Olimpijakosom ekipa Crvene zvezde putuje u Novo Mesto gde je već u subotu očekuje meč sa Krkom (subota 17h).

KK Crvena zvezda mts