Crvena zvezda mts dočekuje Borac

Košarkaši Crvene zvezda mts samo 40 sati nakon utakmice sa Bajernom i još jedne velike pobede u Evroligi, moraju da se okrenu obavezama u regionalnom takmičenju.

Već u nedelju od 18.45 časova crveno beli su domaćini ekipi Borca u okviru 12.kola.

Ekipa Crvene zvezde trenutno vodi na tabeli sa skorom 10-1, dok je ekipa Borca 10. na tabeli sa 4 pobede i 6 poraza.

Ovo će biti 3. duel dva tima u regionalnoj ligi (Borac je debitovao u takmičarskoj sezoni 2020-2021) a do sada su crveno beli zabeležili dve pobede.

Karte u prodaju za ovaj meč su već puštene po standardnim cenama za regionalno takmičenje, i mogu se kupiti i na dan utakmice na blagajni hale “Aleksandar Nikolić”.

Trener Dejan Radonjić: “Utakmica protiv Borca nam dolazi samo 40ak sati nakon velike potrošnje i napora u duelu sa Bajernom. Moraćemo na prvom mestu energetski da odgovorimo na ovom meču protiv ekipe koja je mlada, ali sa nekoliko vrlo iskusnih igrača i koja će tražiti svoju šansu, posebno ako ne budemo bili na nivou koji zahteva jedan ovakav meč” rekao je trener crveno belih.

Ognjen Dobrić: “ Nemamo previše vremena za pripremu ovog meča nakon Bajerna, ali ćemo se potruditi da spremni dočekamo Borac. Igraćemo protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, tim koji je spoj iskusnih i vrlo talentovaih igrača i moraćemo da odigramo dobar meč kako bi došli do bodova”.

Nakon ovog meča, ekipa Crvene zvezde već u utorak putuje u Istanbul gde ih u sredu očekuje meč 17.kola Evrolige sa Anadolu EFESom.