Promene u menadžmentu KK Crvena zvezda mts

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je dana 29.12.2021. godine u Beogradu održana prva sednica novog saziva Predsedništva kluba u punom sastavu kojim je predsedavao predsednik kluba dr Nebojša Čović.

KK Crvena zvezda mts obaveštava sportsku javnost da će dosadašnji generalni direktor Kluba Filip Sunturlić prestati da obavlja tu funkciju od 1. januara 2022. Godine.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje se Filipu Sunturliću na velikoj posvećenosti, njegovom znanju i stručnosti, kao i radu i trudu koji je uložio na modernizaciji i unapređenju kluba u svim njegovim segmentima tokom desetogodišnjeg boravka u KK Crvena zvezda (od 2011. do 2018. godine na poziciji direktora marketinga i od 2018. godine do kraja 2021. na poziciji generalnog direktora) i želi mu mnogo zdravlja, sreće i uspeha u novim poslovnim izazovima i obavezama koje ga očekuju.

Filip Sunturlić: „Želeo bih i ovim putem da obavestim sportsku javnost i na prvom mestu pristalice našeg kluba, da sam u dogovoru sa rukovodstvom kluba, predsednikom Nebojšom Čovićem kome dugujem veliku zahvalnost za pruženu priliku i deceniju zajedničkog rada, odlučio da od Nove Godine prestanem da obavljam funkciju generalnog direktora KK Crvena zvezda mts.

U prethodnoj deceniji postigli smo svi zajedno mnogo toga za našu Crvenu zvezdu u svakom smislu, na terenu i u organizaciji kluba koji je danas prepoznat i u evropskim i svetskim okvirima, što potvrđuju i mnogobrojne nagrade i priznanja u prethodnom periodu.

Koliko god da sam srećan višegodišnjim boravkom u Crvenoj zvezdi, i posebno učinjenim, taj period je bio izuzetno dinamičan i naporan. Zbog toga smatram da je vreme da u Klub stigne nova energija kako bi Klub koji volim i za koji ću svim srcem navijati i u vremenu pred nama, nastavio istim putem i ostvario zacrtane, po pravilu visoke ciljeve.

 Radeći za Klub koji volim, u sportu koji volim, sa ljudima koje poštujem i volim, imao sam tu sreću i blagoslov da svi zajedno ispišemo neke od najuspešnijih stranica u dugogodišnjoj istoriji KK Crvena zvezda.

 Ovu priliku iskoristio bih da se zahvalim svim ljudima u klubu, počev od predsednika Nebojše Čovića uz koga sam bio ceo desetogodišnji period i imao privilegiju da radim i dosta naučim, preko najbližih saradnika, trenera, stručnog štaba, igrača i brojnih ljudi sa kojima sam sarađivao tokom jedne decenije. Hvala vam!

 Konačno, svim našim članovima, članovima naše Skupštine, predsedništva, UO i legendama kluba, svim Zvezdašima želim da se zahvalim na podršci, vernosti i istrajnosti koju su pokazali svih ovih godina i bili neizostavan deo velikih uspeha Crvene zvezde, koja je danas na mestu koje joj i pripada po svojoj istoriji, broju navijača i uspesima koje je postizala u prethodnih 76 godina i gde će nadam se na zadovoljstvo svih nas, biti i u budućnosti. Znam da Crvena zvezda sada neće zastati, već će nastaviti istim putem i ostati najbolja u svakom smislu, siguran sam u to!

Nemanji i Milanu želim puno zdravlja, sreće i na prvom mestu uspeha na novim poslovima u klubu koji je danas stabilan i veliki u svakom smislu.“

Na sastanku Predsedništva između ostalog doneto je više odluka važnih za dalji rad i funkcionisanje  kluba, kao i da će funkciju direktora kluba umesto Filipa Sunturlića obavljati Nemanja Vasiljević, dok na mesto sportskog direktora dolazi nekadašnji igrač našeg kluba Milan Dozet.

Takođe, KK Crvena zvezda mts želi mnogo uspeha na novim poslovima direktorima Nemanji Vasiljeviću i Milanu Dozetu koje očekuju brojne obaveze i izazovi na odgovornim i vrlo važnim mestima koja su zauzeli.

O svim daljim aktivnostima KK Crvena zvezda mts blagovremeno će informisati javnost.

KK Crvena zvezda mts