Pobede kadeta i juniora u mečevima 19.kola

Kadeti i juniori KK Crvena zvezda zabeležili su nove pobede u mečevima 19.kola Triglav i Roda lige Srbije koje su odigrane prethodnog vikenda.

Crveno beli kadeti savladali su ekipu Futog NS Basket 07 rezultatom 94:80. U uzbudljivoj utakmici koja je odigrana u sportskoj hai u Futogu crveno beli su došli do pobede nakon ubedljive igre u poslednjoj četvrtini koju su rešili u svoju korist rezultatom 17:3. Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bili su Vuković sa 27 i Gačić sa 26 poena.

U narednom kolu kadeti Crvene zvezda koji su trenutno četvrti na tabeli sa skorom 12-4 igraju protiv ekipe Mege koju dočekuju u subotu 02.04.

I juniori su bili uspešni u svojoj utakmici 19.runde koju su odigrali protiv Novog Pazara u dvorani Basket City. Rezultat na kraju 104:61.

Pavlović sa 20 poena bio je najefikasniji, 19 je ubacio Lazar Đoković, Radaković i Mihailović dodali su 18 poena, dok je Vuković koji je tokom vikenda nastupao i za kadetsku selekciju ubacio 14.

Juniorska ekipa Crvene zvezda u Roda ligi Srbije trenutno ima skor 16-0 i trenutno je jedina ekipa bez poraza. U narednom kolu sledi gostovanje ekipi Mege u subotu 02.04.