Igor Rakočević na treningu juniora Crvene zvezde – priča se nastavlja

Bivši as Crvene zvezde, reprezentativac, osvajač nagrade Alfonso Ford i član Skupštine KK Crvena zvezda, Igor Rakočević prisustvovao je u petak i vodio trening juniorske ekipe crveno belih.

Svojim bogatim iskustvom sada i kao vlasnik trenerske licence, Igor Rakočević je imao šta da kaže, posavetuje i pomogne mladim košarkašima Crvene zvezde, jer je i sam prošao identičan put u crveno belom dresu u kome je debitovao sa 16 godina i prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde.

Trener juniorskog tima Miloš Obrenović ovoga puta imao je veliku pomoć u Igoru Rakočeviću, a dolazak asa Crvene zvezde samo je početak prakse da nekadašnji prvotimci Crvene zvezde pomažu u radu mlađih selekcija našeg kluba.

„Ovo mi je prvi održani trening po dobijanju trenerske licence, i baš mi je drago da je to upravo bila moja Crvena Zvezda. Bilo je zanimljivo, a verujem da će igračima saveti koje su danas dobili značiti. Krajem leta sa radom kreće i moja ‘Score’ akademija, specijalizovana za usavršavanje bekova i plejmejkera, to će biti početak, a gde će me dalje odvesti trenerski poziv, videćemo…“ rekao je po završetku treninga nekadašnji kapiten i as Crvene zvezde Igor Rakočević.

U nastavku možete pogledati i galeriju slika sa treninga