Prodaja paketa karata za prva dva meča finala počinje u sredu!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velike pobede u majstorici nad Cedevita Olimpijom i plasmana u novo finale regionalne lige, okreću se samoj završnici tog takmičenja i utakmici broj 1 sa ekipom Partizana koja je na programu u petak od 20 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Crveno beli su se tokom regularnog dela sezone izborili za prednost domaćeg terena u finalu, i prve dve utakmice finalne serije (petak 20h i nedelja 20h) biće domaćini u našoj kućihali Aleksandar Nikolić.

Interesovanje za ove mečeve među Zvezdašima je ogromno, a tim povodom KK Crvena zvezda obaveštava javnost da prodaja „paketa“ za utakmice broj 1 i broj 2 u kojima je domaćin naš klub počinje u sredu od 12 časova u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda (adresa: Ljutice Bogdana 1) i trajaće do 19 časova.

Pojedinačne karte neće biti u prodaji.

Prodaja će se nastaviti i u četvrtak od 10 časova, kao i u petak – ali samo ako se do tog trenutka ne bude prodao sav raspoloživ kapacitet hale Aleksandar Nikolić!

„Paket“  će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu i to jedna osoba (jedna sezonska) biće u prilici da kupi maksimalno dva paketa ulaznica!

Takođe napominjemo da svaki kupac uz sebe mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu (fotokopije i slike sezonskih karata neće biti uzimane u obzir, kao ni članske karte!)

Kupac će takođe biti u obavezi da priloži i svoj JMBG u skladu sa Zakonom o bezbednosti kojeg smo obavezni da se pridržavamo.

Sezonske ulaznice, kao i do sada, važe i za predstojeće utakmice Finala ABA Lige.

Klub podseća da u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača na utakmicama koje organizuje KK Crvena zvezda, a ujedno napominjemo da prodaje pojedinačnih karata za utakmicu u petak ili nedelju neće biti, već će svim Zvezdašima na raspolaganju biti „paket“ karata za prve dve utakmice i to po standardnim cenama za regionalno takmičenje:

CENE DNEVNIH KARATA – FINALE ABA LIGA
R.br. KATEGORIJA KARTE PAKET I i II utakmica
1 TRIBINA A, B, C 1.000
2 PARTER B 1.600
3 VIP LOŽA 3.600
4 PLAVA LOŽA 3.000
5 BELA LOŽA 2.400
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED rasprodato
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 10.000
8 POČASNO MESTO I RED rasprodato
9 POČASNO MESTO II RED 15.000

Budite uz crveno bele sada kada je najvažnije da zajednički napravimo važan korak ka novom trofeju u ovoj sezoni!

KK Crvena zvezda mts