Bez prodaje karata za peti meč, distribucija u nedelju

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da prodaje dnevnih karata za petu utakmicu finalne serije regionalne lige neće biti.

Distribucija karata biće organizovana u nedelju 05.06. od 13 časova u prostorijama kluba u hali Aleksandar Nikolić i vršiće se za sve prijatelje kluba, kao i za one najvernije, vlasnike sezonskih karata.

Klub podseća da u skladu sa propozicijama u finalu nema gostujućih navijača.

Meč je na programu u ponedeljak od 20 časova u Hali Aleksandar Nikolić.

KK Crvena zvezda mts podseća da je za ovu utakmicu nakon kazne ABA lige, kapacitet dvorane umanjen.

Zbog celokupne situacije klub apeluje na sve koji se u ponedeljak budu našli u hali Aleksandar Nikolić da ne nose na utakmicu u ponedeljak bilo kakve kovanice, upaljače, priveske, i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren.

Ovim putem apelujemo na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene 3 sata ranije) kako bi se izbegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa!

Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom pete utakmice finala.

Tehnički detalji u vezi sa zatvorenim sektorima u hali: Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo.

Ovim putem apelujemo na sve Zvezdaše da u ponedeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen!

U ponedeljak budimo svi kao jedan – navijajmo za Crvenu zvezdu i odbranimo domaći teren!