Sezonske karte – pokloni i pogodnosti

Nakon uspešno okončane sezone 2021/2022 i tri osvojena trofeja, KK Crvena zvezda mts počinje pripreme za novu sezonu i četiri takmičenja u kojima će učestvovati u sezoni 2022-2023.

Prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za novu takmičarsku sezonu počinje u utorak, 28.06.2022 u 12 časova!

Crvena zvezda će odigrati i u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je ZVEZDIN UNIVERZUM u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu crveno-belog univerzuma!

Crvena zvezda pomera svake sezone granice, pa je i ovoga puta za svakog kupca sezonske karte i aktivnog člana (sa produženom članarinom) u pretprodaji klub pripremio nešto potpuno novo!

Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, tu su ovoga puta u posebno dizajniranoj kutiji i majica KK Crvena zvezda (posebno dizajnirana za ovu priliku u stilu pozadine same kartice), privezak sa zvaničnim grbomkluba, kao i personalizovano pismo svakom navijaču KK Crvena zvezda!

Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon!

KK Crvena zvezda mts potrudio se i ove godine da popularnim cenama omogući svima da dođu do svoje sezonske ulaznice i budu deo Zvezdine priče u sezoni 2022/2023.

Cena koju smo formirali smatramo vrlo pristupačnom i dostupnom velikom broju naših navijača!

Kao i svake sezone, dizajnerski tim KK Crvena zvezda potrudio se da osveži izgled sezonske karte, a svaka boja (crvena, plava, svetlo plava, bela, zlatna, ljubičasta, žuta, i narandžasta) povezane su sa jednim sektorom u hali: Tribine A,B,C i D (junior), Bela i plava loža, Parter B, VIP loža, parter 4, Tribina junior i VIP premijum, kao i počasna mesta (centralno i bočno)…

Takođe, kao i prethodnih sezona za sve kupce sezonskih karata KK Crvena zvezda, klub je pripremio i dodatne benefite.

Pretprodaja sezonskih karata će se ove godine organizovati u utorak 28.06.2022. godine na Malom Kalemegdanu sa početkom u 12 časova i traje do 11.07.2022. godine. Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom neće raditi.

Link za online kupovinu će biti istaknut na klupskom sajtu ili direktno na sajtu www.tickets.rs nakon pomenutog datuma – dakle prodaja online kreće od druge nedelje pretprodaje!

U prvoj nedelji prodaje, od 28. juna do 05. jula prodavaće se numerisana mesta, sa pravom preče kupovine za sve vlasnike sezonskih karata 2021/22, plavih, belih, VIP loža i počasnih mesta u kojoj će moći da obnove isto mesto i u novoj sezoni.

Sve cene sezonskih ulaznica, objašnjenja oko članstva, programa Zvezdaš Junior, plaćanja na rate i online nalaze se na sledećem linku: https://kkcrvenazvezda.rs/2022/06/24/tacno-u-12-2/

Klub će se tokom prve nedelje prodaje još jednom oglasiti na zvaničnoj web stranici KK Crvena zvezda i ostalim zvaničnim platformama.

Čeka nas još jedna uzbudljiva sezona – Uživajte uz Crvenu zvezdu u sezoni velikih utakmica koje nas čekaju u Evroligi i ABA ligi i Super Ligi Srbije.

Klub podseća da kupovinom sezonske ulaznice, direktno pomažete funkcionisanju kluba i direktno učestvujete u uspesima crveno-belih.

Godine koje su za nama i veliki uspesi i trofeji koje smo osvojili pokazali su i dokazali jedno. Samo zajedno možemo do ciljeva koje postavljamo i dostižemo iz godine u godinu!

Novi izazovi su pred nama, sezona 2022-2023! Svi zajeno, jer samo jedna je Zvezda!

KK Crvena zvezda mts