Mlađe selekcije KK Crvena zvezda dobile nove trenere, Antonić koordinator

Paralelno sa seniorskim timom KK Crvena zvezda mts, mlađe selekcije koje su izuzetno važan segment našeg kluba, dobile su tokom leta nove stručne štabove i trenere.

Na izuzetno važnu poziciju koordinatora svih mlađih selekcija imenovan je nekadašnji prvi trener crveno-belih i pomoćnik selektora Jovica Antonić, koji će imati zadatak da sinhronizuje rad svih mlađih selekcija i koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi se još više unapredio rad celog sistema mlađih kategorija crveno-belih.

Pionire će u takmičarskoj sezoni 2022-2023 kao trener voditi Nemanja Novašikić, a kao pomoćnik asistiraće mu Nebojša Stanojević.

Prvi trener kadetskog tima u novoj sezoni biće Miloš Šakota, pomagaće mu Marko Lalić, dok će juniorsku selekciju voditi Slobodan Klipa uz pomoćike Milana Majstorovića i Bojana Đerića.

Mlađe selekcije KK Crvena zvezda (pioniri, kadeti i juniori) već uveliko treniraju i pripremaju se za novu sezonu, u kojoj će prvi obaveze imati kadeti i juniori.

Kadeti će 23.09.2022. godine igrati kvalifikacije za kvalitetnu ligu Srbije, dok ista obaveza očekuje juniore sedam dana kasnije (30.09.2022).

KK Crvena zvezda mts će na svojim zvaničnim nalozima i ove sezone izveštavati o utakmicama i svim najvažnijim novostima vezanim za nastupe mlađih selekcija.

KK Crvena zvezda mts