Luka Mitrović o početku priprema Crvene zvezde (video)

Košarkaši Crvena zvezde počeli su u petak i zvanično pripreme za novu takmičarsku sezonu.

Prvi trener Vlada Jovanović sa stručnim štabom okupio je sve igrače na koje crveno beli računaju u narednoj sezoni, osim trojice igrača koji trenutno imaju obaveze sa nacionalnim timom Srbije (Nedović, Dobić i Petrušev), dok Eron Vajt uz odobrenje kluba stiže kasnije zbog porodičnih obaveza.

Na prvoj prozivci našli su se svi igrači, a među dobro poznatim licima je i Luka Mitrović.
I pored činjenice da nije najstariji, jedan je od svakako najiskusnijih u timu Crvene zvezda sa kojom prolazi sedme pripreme od kako je još daleke 2012.godine po prvi put postao crveno beli.

Luka se vratio u Crvenu zvezdu prošlog leta i odigrao odličnu sezonu koju su klub i on lično krunisali triplom krunom.

U intervju nakon prvog dana od okupljanja u hali Aleksandar Nikolić, Luka Mitrović govori o novom timu, novom treneru, starim obavezama i svemu što jednostavno mora da se prođe tokom priprema kako bi tim dočekao spreman novu sezonu: “Prvi trening, neka nova lica i neka nova energija koja dolazi sa njima. Upoznajemo se još uvek, i nadam se da ćemo tu energiju usmeriti na pravi način, i na rad. Pripreme su nešto kraće nego prethodnih godina, nema puno vremena za gubljene i svaki trening treba iskoristiti na pravi način…” rekao je između ostalog Luka Mitrović.

Kompletan video možete pogledati ispod teksta.

Podsetimo, crveno-beli će pripremni deo obaviti u hali “Aleksandar Nikolić” gde imaju sve neophodne uslove za nesmetan i kvalitetan rad, a prvu utakmicu zatvoenog tipa odigraće protiv Dinamika 06.09.

Crveno-beli će narednih dana dva puta dnevno trenirati u hali „Aleksandar Nikolić“ a klub će preko svojih zvaničnih platformi redovno i detaljno izveštavati javnost o pripremama našeg seniorskog tima.