Crvena zvezda i LUKOIL tandem za pobede!

KK Crvena Zvezda mts i ruska naftna kompanija “LUKOIL SRBIJA” AD potpisali su višegodišnji ugovor, čime je nastavljena uspešna saradnja dva svetski poznata brenda, koja je obnovljena pred početak košarkaške sezone 2022/23.

“LUKOIL SRBIJA”AD je tako ponovo stao uz KK Crvena zvezda čiji je sponzor bio i u prošlosti, a povratak ove velike kompanije, njen ulazak i jačanje našeg šampionskog tima (pula sponzora) predstavlja veliko zadovoljstvo za naš klub,ali i dokaz da KK Crvena zvezda jača iz sezone u sezonu na svim nivoima!

KK Crvena zvezda mts želi da iskaže ogromno zadovoljstvo što je jedna od najvećih svetskih kompanija i lidera na ovim prostorima, iskazao poverenje i prepoznao kvalitetan rad našeg kluba, što se vidi i po novom višegodišnjem ugovoru koji je potpisan između osvajača triple krune u prošloj sezoni i kompanije “LUKOIL SRBIJA”AD.

Denis Rjupin, generalni direktor „LUKOIL SRBIJA“ AD, rukovodilac Balkanske regionalne organizacije „LUKOIL“ o saradnji sa KK Crvena zvezda izjavio je:

Kompanija „LUKOIL SRBIJA“ AD u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja nastoji da pruži podršku projektima iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, ekologije i time pruži punu podršku zajednici u kojoj posluje. Ovim ugovorom smo ozvaničili saradnju za dve takmičarske sezone sa trofejnim košarkaškim klubom sa dugačkom tradicijom, koja služi na ponos Srbiji. Čast je biti partner šampiona i želimo igračima i rukovodstvu Crvene zvezde nove uspehe i vrhunske rezultate u takmičenjima koja dolaze. Verujemo da će klub nastaviti da stvara izvanredne talente koji će jednog dana dostojno naslediti proslavljene srpske reprezentativce i doneti nove radosti ovoj sportskoj naciji“.

Predstavnik KK Crvena zvezda mts, direktor Nemanja Vasiljević:

Veliko mi je zadovoljstvo što obnavljamo saradnju sa kompanijom koja je učestvovala u uspesima Crvene zvezde i podržavala klub tokom prošlosti. Ono što oduvek ističemo u potenciramo je da timski uspeh dolazi zajedničkim naporima i snagama svih partnera koji funkcionišu u okviru jednog kluba. Crvena zvezda je uvek želela da kreira porodičnu atmosferu u klubu, kao i da ima otvorenu komunikaciju sa svojim partnerima i sponzorima. Povratak tako velike kompanije kao što je LUKOIL u sponzorski tim KK Crvena zvezda je veliko priznanje za naš rad i nastojanja da klub podignemo na još viši nivo, što posle brojnih titula, velikih utakmica nije lako. Još jednom veliko hvala na poverenju koje su nam ukazali” rekao je Vasiljević.

Saradnja koja je ozvaničena, već je imala i svoju premijeru u praksi, jer je prvotimac crveno-belih Stefan Lazarević bio jedan od promotera i zapaženih učesnika vrlo zanimljive akcije “oldtajmera” koja je održana prošle subote upravo u organizaciji kompanije “LUKOIL SRBIJA” AD u Beogradu. Takođe, naši prvotimci već treniraju i igraju trening utakmice u opremi i majicama sa dobro poznatim logom kompanije LUKOIL.

KK Crvena zvezda i “LUKOIL SRBIJA” AD – pobednički tandem za budućnost!