Nastavak prodaje sezonskih karata od 21.09!

Po završetku sezone 2021-22 KK Crvena zvezda je tokom jula omogućio svojim navijačima da obezbede sezonske ulaznice i svoje mesto u hali u pretprodaji, po znatno povoljnijim cenama. Odziv zvezdaša je bio veliki, pretprodaja je bila uspešna, čime su navijači Crvene zvezde na najbolji način pokazali svoju odanost klubu i prepoznali jako značajan trenutak za crveno-bele!

Po već ustaljenoj praksi, KK Crvena zvezda pred početak nove sezone kreće sa redovnom prodajom sezonskih ulaznica (preostalog kontigenta). Od srede 21.09.2022. u 12 časova, svi navijači koji nisu bili u mogućnosti da tokom jula kupe sezonske ulaznice, moći će to da urade na Malom Kalemegdanu i online na sajtu www.tickets.rs.

Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi.

Link za online kupovinu će biti istaknut na klupskom sajtu ili direktno na sajtu www.tickets.rs, a za sve dodatne informacije možete pratiti društvene mreže i sajt kluba, na kome ćete blagovremeno biti obavešteni o svim detaljima.

Podsećamo da će Crvena zvezda odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i domaće prvenstvo.

Kao što već znate, simbolika za sezonsku kartu je ZVEZDIN UNIVERZUM u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu crveno-belog univerzuma – čime jasno želimo da stavimo do znanja da je svaki aktivni član i navijač koji redovno prati Klub aktivni učesnik u stvaranju rezultata i ostarivanju ciljeva.

Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbomk luba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih.

Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon!

Kao što smo i najavili, cene u pretprodaji su bile još povoljnije, ali smo se potrudili da i u redovnoj prodaji  sezonske ulaznice budu pristupačne navijačima, kako bi svi zainteresovani bili u prilici da budu deo Zvezdine priče u sezoni 2022/2023.

Kao i svake sezone, dizajnerski tim KK Crvena zvezda potrudio se da osveži izgled sezonske karte, a svaka boja (crvena, plava, svetlo plava, bela, zlatna, ljubičasta, žuta, i narandžasta) povezane su sa jednim sektorom u hali: Tribine A,B,C i D (junior), Bela i plava loža, Parter B, VIP loža, parter 4, Tribina junior i VIP premijum, kao i počasna mesta (centralno i bočno)…

Takođe, kao i prethodnih sezona za sve kupce sezonskih karata KK Crvena zvezda i članove kluba biće još dodatnih pogodnosti i benefita.

Klub će se pre regularne prodaje (sreda 21.09.2022.) još jednom oglasiti na zvaničnoj web stranici KK Crvena zvezda i ostalim zvaničnim platformama sa svim važnim i servisnim informacijama.

Čeka nas još jedna uzbudljiva sezona – Uživajte uz Crvenu zvezdu u sezoni velikih utakmica koje nas čekaju u Evroligi i ABA ligi i Super Ligi Srbije.

Klub podseća da kupovinom sezonske ulaznice, direktno pomažete funkcionisanju kluba i direktno učestvujete u uspesima crveno-belih.

Godine koje su za nama i veliki uspesi i trofeji koje smo osvojili pokazali su i dokazali jedno. Samo zajedno možemo do ciljeva koje postavljamo i dostižemo iz godine u godinu!

Novi izazovi su pred nama, sezona 2022-2023! Svi zajedno, jer samo jedna je Zvezda!