Neda, Luka i Stefan otvorili prodaju sezonskih karata na Malom Kalemegdanu (galerija slika)

KK Crvena zvezda mts počeo je na Malom Kalemegdanu u sredu tačno u 12 prodaju sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2022-2023!

Klub je za početak prodaje koja je startovala nakon jednoipomesečne pauze (pretprodaja)  na Malom Kalemegdanu u našoj kući, pripremio i iznenađenja za sve koji se u sredu tačno u podne našli u prostorijama kluba.

Trio Zvezdinih prvotimaca potpisivao je specijalna pisma zahvalnosti navijačima, pakovao pakete i poklone kupcima sezonskih karata i kasnije osim standardnog slikanja, obavio i intervjue sa brojnim novinarskim ekipama. Kako je sve izgledalo možete pogledati na dnu teksta u galeriji slika…

Podsetimo, radno vreme prodajnog mesta na Malom Kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi. Redovna prodaja trajaće najmanje do početka sezone i uvodnih mečeva koje crveno – beli igraju u ABA i Evroligi…

Sve važne informacije, cene, benefite i ostale servisne informacije možete pogledati i na sledećem linku

A kupovinu možete obaviti i online na sat našeg partnera tickets.rs


Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbom kluba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih.

Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon!

Kao što smo i najavili, cene u pretprodaj bile su još povoljnije, ali se klub potrudio da i u redovnoj prodaji sezonske ulaznice budu vrlo pristupačne navijačima, kako bi svi zainteresovani bili u prilici da budu deo Zvezdine priče i učestvovali aktivno u sezoni 2022/2023.