Media Day KK Crvena zvezda u slikama

KK Crvena zvezda mts održao je u ponedeljak u saradnji sa Evroligom svoj redovni „Media Day“ u hali „Aleksandar Nikolić“.

Tom prilikom, osim materijala koji će biti korišćeni tokom cele takmičarske sezone 2022-2023, naš „Media Day“ poslužio je i za zvanično predstavljanje novih dresova KK Crvena zvezda u takmičarskoj sezoni 2022-2023, a za pripadnike medija, održana je i konferencija na parketu hale „Aleksandar Nikolić“.

Medijima su se obratili trener Vlada Jovanović, kapiten Branko Lazić, i Nemanja Nedović…Ben Bentil je ponosno nosio tradicionalnu srpsku šajkaču, Džon Holand očekivano bio u centru pažnje, obavljeno je i timsko slikanje uz brojne aktivnosti koje su trajale više od 4 sata, a svoje „vatreno kršenje“ na ovakvoj vrsti okupljanja i aktivnosti uspešno su odradili i Nikola Topić, Dalibor Ilić.

Trener Vlada Jovanović: “Praktično mi završavamo fazu pripremnog perioda i počinjemo da se spremamo za prvi meč u ABA ligi koji dolazi brzo. Znamo kakva su očekivanja od nas i spremni smo da odgovorimo na sve izazove. Ceo klub i ja verujemo u ovaj tim i stručni štab. Daćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja, ali idemo od utakmice do utakmice. Siguran sam da imamo šta da ponudimo.Ima puno novih igrača i potrebno je vreme da se kockice slože. To ne ide preko noći, to je proces, to sve mi znamo i to smo uračunali. Što se tiče priprema, verovatno mislite na poslednji meč. Odigrali smo sedam pripremnih mečeva, pet smo pobedili, dve smo izgubili. U svim tim nekim lošim trenucima mi smo izvukli pouke i to će da nam pomogne. Nisam zabrinut, ne bi bilo ni dobro da sada igramo najbolju košarku izgledamo najbolje, mislim da ćemo to uraditi kada to bude najpotrebnije” rekao je između ostalog Jovanović.

Kapiten Branko Lazić: “Nova sezona, novi tim. Tu je dosta novih igrača, ali ima i poznatih lica. Za vikend nas očekuje početak sezone, ali odradili smo ono što je potrebno da bismo sezonu počeli  sezonu kako treba. Ciljevi su isti kao I prethodnih godina. Daćemo sve od sebe da ostvarimo ciljeve pred nama ” rekao je Lazić.

Nemanja Nedović je bio upitan o stanju povrede i očekivanjima od nove sezone: “Što se tiče moje povrede, ja sam sada oporavljen, samo sada treba da napravim taj postepeni ulazak u trening. Imao sam iskustva sa povredom lista i nije naivna, može vrlo lako da se pogorša. Upoznajem se sa momcima i sa ekipom, a već sam rekao da smo na svim pozicijama popunjeni sa dva ili tri kvalitetna igrača” rekao je popularni Neda koji se u klub vraća kao velika uzdanica crveno belih za novu sezonu.

Nova sezona za crveno bele počinje zvanično već za 5 dana u subotu (20h) utakmicom sa ekipom MZT-a u Beogradu…

Deo tog materijala videćete u narednom periodu i na klupskim platformama, a kako je izgledao Media Day 26.09.2022. godine možete pogledati u izuzetno bogatoj galeriji slika…