Novi dresovi KK Crvena zvezda i adidas za sezonu 2022-2023! (video)

KK Crvena zvezda, kao i prethodne dve godine, i u novoj sezoni nosiće opremu renomiranog sportskog brenda adidas.

Poslovno-tehnička saradnja dva svetski poznata brenda, koja je obnovljena pre dve godine, već je donela velike rezultate: i na terenu kroz brojne trofeje, kao i van njega, kroz promociju brojnih dresova i artikala sa svetskim poznatim logom adidas, uz koji je stajao grb Crvene zvezde. Na najbolji način su kroz raznorazne aktivnosti predstavljeni i Srbija, Beograd, kao i naš sport.

Kao i prethodnih godina uspešnu saradnju i korake u promociji nećemo menjati – KK Crvena zvezda i adidas promovisaće dve potpuno nove garniture dresova u našoj kući hali Aleksandar Nikolić tokom „MediaDay-a“ Evrolige i tokom konferencije za medije.

To će kao i prethodne sezone biti i svetska premijera novih dresova KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2022/2023.

Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svetu, zato je jasno opredeljenje da i na novim dresovima, na domaćoj garnituri, dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge ali ovog puta uz dodatak plave linija, koja po bokovima jasno asocira na motive srpske zastave, koja tradicionalno krasi poleđinu dresa, po sada već dugogodišnjim standardima Evrolige.

Osim garniture crveno-belih dresova koja će ove sezone uz prepoznatljive crvene linije imati po prvi put i dodatak (plave tanke linije), ekipa će u novoj sezoni nositi i drugu, gostujuću crveno-sivu garnituru, sa potpuno originalnim dizajnom i tri prepoznatljive bele adidas linije na bokovima. Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta.

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim adidasa iz Nemačke, jer je Crvena zvezda sada već standardni deo adidas porodice u kojoj se nalaze Real, Bajern, ALBA, Panatinaikos, ASVEL.

Ove godine je prezentacija dresa urađena potpuno drugačije, pa su se u glavnim ulogama pronašli članovi porodica košarkaša, koji će tokom sezone nositi dres u velikim borbama koje predstoje u Evroligi, ABA Ligi i domaćim šampionatima. Time je samo nastavljeno sa praksom koja postoji u KK Crvena zvezda, da na svakom koraku pokazujemo i dokazujemo da su igrači, treneri, članovi menadžmenta, navijači deo jedinstvene crveno-bele porodice, na koju smo jako ponosni i sa kojom je lakše suočiti se sa svim izazovima.

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone  i personalizovane majice za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno-belim bojama, kao i plavim i sivim.

“ Saradnja Crvene zvezde i adidasa koja traje sa velikim uspehom već dve sezone je postala prepoznatljiva kao i tri šare naših partnera, uz grb i na dresovima našeg kluba. Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend kao što je adidas, partner Crvene zvezde. Sa jedne strane jer imamo status koji nam pripada, poput svih ostalih velikih klubova koji su u adidas porodici, a sa druge strane jer se naša vodilja zna – kao klub uvek želimo i trudimo se da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja”  rekao je, direktor kluba sa Malog Kalemegdana Nemanja Vasiljević.

KK Crvena zvezda imao je u prethodne dve sezone odličnu saradnju i izvanrednu podršku našeg tehničkog sponzora, kompanije adidas. Ona je rezultirala sa dve triple krune, ali i brojnim zajedničkim promocijama i akcijama koje su  predstavljale najbolje vredosti našeg kluba Crvene zvezde i adidasa.

Crvena zvezda i adidas zajedno nastavljaju dalje. U novoj sezoni, novim takmičenjima, ali sa novim motivima, željama, sa novom energijom i u novim dresovima koji će ovoga puta biti novost i osveženje.

Upravo je novi dres motiv koji će se naći u još jednoj novoj i inovativnoj akciji, koju će crveno-beli u saradnji sa adidasom realizovati u narednih nekoliko nedelja, a o kojoj ćete jako brzo biti obavešteni!