Prodaja pojedinačnih karata za premijeru od četvrtka!

Košarkaši Crvene zvezde mts otvaraju novu takmičarsku sezonu u subotu utakmicom prve runde regionalne ABA lige protiv povratnika u takmičenje, ekipe MZT-a.

Utakmica u hali „Aleksandar Nikolić“ igra se od 20 časova, i to će ujedno biti i zvanično predstavljanje našoj publici novog tima Crvene zvezde.

KK Crvena zvezda mts tim povodom pustiće u četvrtak od 10 časova u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu na svim prodajnim mestima našeg partnera ticket.rs, takođe kupovina će biti omogućena i online takođe preko web sajta tickets, ali i na dan utakmice na blagajnama hale „Aleksandar Nikolić“ od 16 časova do početka utakmice.

Važna napomena za sve online kupce karata: Online karta više se neće preuzimati na prodajnom mestu, već će važiti i sa elektronskog uredjaja (telefona) ili odštampana kod kuće. Napominjemo da će takva karta moći da se učita samo jednom, i svaka zloupotreba će biti sankcionisana.

Cene pojedinačnih karata za regionalno takmičenje su sledeće:

KK Crvena zvezda podseća da je u toku i prodaja sezonskih karata po izuzetno pristupačnim cenama:

 

Sve informacije oko prodaje koja će biti u toku i u narednom periodu, možete pogledati i na specijalnoj stranici klupskog web sajta „ticketing“

Dođite u subotu u našu kuću halu „Aleksandar Nikolić“ i pozdravite naš tim u prvoj utakmici nove sezone!