Počela prodaja karata za Budućnost, za EL premijeru prodaja od utorka!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon vrlo teškog uvodnog gostovanja u Evroligi u Istanbulu, već u ponedeljak otvaraju prvu nedelju u kojoj će odigrati dve utakmice u ABA i Evroligi i to u Beogradu u hali „Aleksandar Nikolić“

Prva koja je na programu igra se u ponedeljak od 18 časova a protivnik je podgorička Budućnost. Taj meč ujedno predstavlja i derbi drugog kola regionalne lige. Tim povodom KK Crvena zvezda mts pustio je u četvrtak u 10 časova u prodaju pojedinačne karte za ovu izuzetno važnu utakmicu crveno belih.

Karte se prodaju na svim prodajnim mestima našeg partnera ticket.rs, takođe kupovina će biti omogućena i online takođe preko web sajta tickets, ali i na dan utakmice na blagajnama hale „Aleksandar Nikolić“ od 14 časova do početka utakmice.

Važna napomena za sve online kupce karata: Online karta više se neće preuzimati na prodajnom mestu, već će važiti i sa elektronskog uredjaja (telefona) ili odštampana kod kuće. Napominjemo da će takva karta moći da se učita samo jednom, i svaka zloupotreba će biti sankcionisana.

Cene pojedinačnih karata za regionalno takmičenje su sledeće:

KK Crvena zvezda mts prvi od 17 mečeva u Evroligi na svom parketu igra narednog četvrtka (13.10) protiv ekipe Panatinaikosa. Mesto odigravanja te utakmice biće naša kuća hala „Aleksandar Nikolić“ i crveno belima će za taj meč biti potrebna ogromna podrška kako bi uz pune tribine došli do važnih bodova na startu ovosezonske Evrolige.

Utakmica se igra u četvrtak od 19 časova, a pojedinačne karte za tu utakmicu biće u prodaji od utorka 11.10. Takođe, pojedinačne karte za tu utakmicu prodavaće se na blagajni hale Aleksandar Nikolić na dan utakmice od 15 časova.

Uz podsećanje na cene pojedinačnih karata za utakmice Evrolige, klub će se sa svim pojedinostima vezanim za ovaj meč i svim važnim informacijama ponovo oglasiti pre zvaničnog puštanja pojedinačnih karata u prodaju:

KK Crvena zvezda mts podseća da je na snazi i dalje kazna koju je ABA liga izrekla našem klubu zbog dešavanja na drugoj utakmici prošlosezonskog finala, što znači da će pojedini delovi hale „Aleksandar Nikolić“ biti zatvoreni za gledaoce na mečevima sa MZTom i ekipom Budućnosti u 2.kolu ABA lige: U pitanju su deo plave lože iza gostujuće klupe i deo VIP lože u hali „Aleksandar Nikolić“.

Svi vlasnici sezonskih i dnevnih karata za ove sektore sedeće u hali po sledećem, izmenjenom rasporedu:

Vlasnici „Plava lože“ desno smeštaće se u „Plavu ložu“ levo, dok će vlasnici VIP lože svi ovoga puta biti smešteni u levoj polovini sektora!

Svi ostali vlasnici sezonskih i dnevnih karata sedeće na svojim mestima.

KK Crvena zvezda mts podseća da su u prodaji i dalje sezonske karte za takmičarsku sezonu 2022-2023.

Kompletne cene i radno vreme možete pogledati u sekciji “ticketing” na klupskom sajtu

Takođe, sezonske karte prodavaće se i na blagajni hale “Aleksandar Nikolić” na dań odigravanja utakmica ABA i Evrolige protiv Budućnosti (ponedeljak) i Panatinaikosa (četvrtak).