Prodaja karata za FMP i Bajern od četvrtka 20.10!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon duplog kola u Španiji vraćaju se u Beograd, gde će tokom sledeće nedelje odigrati dve vrlo važne utakmice u ABA i Evroligi.

Protivnici su FMP (ABA liga ponedeljak 18h) i Bajern (petak 19h). Obe utakmice igraju se u hali „Aleksandar Nikolić“.

Prve obaveze slede u regionalnom takmičenju, i utakmica sa ekipom FMPa. Taj meč je na programu u ponedeljak od 18 časova. Tim povodom KK Crvena zvezda mts pustiće u četvrtak u 10 časova u prodaju pojedinačne karte za ove dve izuzetno važne utakmice crveno belih koje se igraju naredne nedelje.

Karte će se prodavati na svim prodajnim mestima našeg partnera ticket.rs, takođe kupovina će biti omogućena i online takođe preko web sajta tickets, ali i na dan utakmice na blagajnama hale „Aleksandar Nikolić“ od 14 časova do početka utakmice (FMP), i od 13 časova do početka evroligaške utakmice sa Bajernom u petak.

Važna napomena za sve online kupce karata: Online karta više se neće preuzimati na prodajnom mestu, već će važiti i sa elektronskog uredjaja (telefona) ili odštampana kod kuće. Napominjemo da će takva karta moći da se učita samo jednom, i svaka zloupotreba će biti sankcionisana.

Cene pojedinačnih karata za regionalno takmičenje su sledeće:

KK Crvena zvezda mts drugi od 17 mečeva u Evroligi na svom parketu igra narednog petka (28.10) protiv ekipe Bajerna. Mesto odigravanja te utakmice biće naša kuća hala „Aleksandar Nikolić“ i crveno belima će za taj meč biti potrebna ogromna podrška kako bi uz pune tribine došli do važnih bodova u početnoj fazi ovosezonske Evrolige u kojoj Crvena zvezda ima jedan od najtežih rasporeda sa mnogo gostovanja!

Pojedinačne karte za utakmicu Crvena zvezda – Bajern takođe će biti puštene u prodaju od četvrtka 20.10. Takođe, pojedinačne karte za tu utakmicu prodavaće se na blagajni hale Aleksandar Nikolić na dan utakmice od 13 časova.

Uz podsećanje na cene pojedinačnih karata za utakmice Evrolige, klub će se sa svim pojedinostima vezanim za ovaj meč i svim važnim informacijama ponovo oglasiti tokom naredne nedelje.

Budite uz Crvenu zvezdu, pomozite crveno-belima da prebrode težak početak bez nekoliko vrlo važnih igrača i težak raspored u kome će naš tim od prvih 9 utakmica samo 3 odigrati na svom parketu! Zato je svaka utakmica i svaka pobeda važna!