Crvena zvezda dočekuje FMP (ponedeljak 18h)

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak ekipu FMPa u pretposlednjoj utakmici 4.kola regionalne ABA lige.

Crveno-beli izlaze iz nedelje u kojoj su imali dva izuzetno teška gostovanja u Evroligi, a meč ABA lige prethodne nedelje nisu odigrali zbog „delikatne zdravstvene situacije“ u redovima Cedevita Olimpije koja je zahtevala odlaganje meča u Ljubljani.

Meč u hali „Aleksandar Nikolić“ igra se od 18 časova, a prodaja karata za ovu utakmicu počela je još sredinom prošle nedelje.

Meč sa ekipom koja je i ovu sezonu otvorila dobrim igrama i za sada je bez poraza sa skorom 3-0 biće i dobra uvertira za vrlo važan meč sa ekipom Bajerna u 5.kolu Evrolige u petak u Beogradu.

Trener KK Crvena zvezda mts Vladimir Jovanović: Posle utakmica i poraza u Evroligi, stiže nam ekipa FMP-a koja predstavlja vrlo neugodnog protivnika sa 3 uzastopne pobede. Igraju sa velikom energijom, brzo, imaju dobru atmosferu i to se vidi i na rezultatima. Moramo da odgovorimo na njihovu veliku energiju, da odigramo skoncentrisano. Igramo na našem parketu i pozivam ovom prilikom da nam pomognu, jer na je u ovom trenutku ta pomoć preko potrebna“ rekao je trener cvreno-belih.

Stefan Lazarević: „Očekuje nas dobar protivnik, koji je i prošle, a i na početku ove sezone igra odlično. Igraju brzo, agresivno, sa dosta trčanja, sa dosta samopouzdanja, i moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bi došli do bodova koji su nam preko potrebni i zbog naših ambicijia, ali i kao dobra uvertira za ono što sledi. Imamo izuzetno težak raspored na startu sezone posebno u Evroligi, polako se kompletiramo, znamo koliko je sezona duga i moramo da idemo korak po korak, jednu po jednu utakmicu, a prva naredna je sa FMPom i ona nam je trenutno prioritet“.

Karte koje se nalaze u prodaji putem klupskog partnera tickets.rs, prodavaće se i ponedeljak na dan utakmice na blagajnama hale „Aleksandar Nikolić“.