Crvena zvezda dočekuje Bajern, vreme za pune tribine i pobedu

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u petak od 19 časova ekipu Bajerna u utakmici 5.kola Evrolige.

Meč vrlo važan za ove ekipe na startu sezone koju su za crveno-bele obeležile povrede I u kome traže svoj prvenac u novoj sezoni, igra se u hali “Aleksandar Nikolić”.

Karte za ovu utakmicu (interesovanje navijača našeg kluba je veliko, pa je do četvrtka prodat veliki kontigent karata) nalaze se u prodaji od utorka, a sve informacije možete pronaći na sledećem linku i u vesti koja je najavila početak prodaje prošlog četvrtka

Prodaja pojedinačnih karata vršiće se i na blagajni hale Aleksandar Nikolić na dan utakmice od 15 časova.

Crveno-beli su iz dana u dan sve kompletniji, i konačno su u sredu odradili trening u kompletnom sastavu, pošto se timu postepeno priključio I reprezentativac Nemanja Nedović.

Trener KK Crvena Zvezda mts Vladimir Jovanović:
Bajern je rezultatski u situaciji istoj kao i mi, biće jako motivisan da prekine negativni niz. I mi imamo svoje ambicije, igramo na domaćem terenu, pred našom publikom. Nadam se da ćemo pre svega biti zdravi i spremni. Ako tako bude, igraćemo sigurno sa velikim požrtvovanjem i energijom”, rekao je Jovanović koji se pitanjem okupljenih novinara „vratio“ na prthodne mečeve u EL koje su crveno-beli gubili iako su bili konkurentni i „na loptu“ do poslednjih minuta:

Sva tri poraza na gostovanjima pretrpeli smo sa razlikom većom od realne. To je ostavilo negativan utisak i kod nas i u javnosti, iako smo u svim tim utakmicama imali realnih problema, izostanke važnih igrača, što smo pokušavali da nadoknadimo. Protiv Panatinaikosa smo ostali bez trojice igrača iz spoljne linije, praktično smo bili prinuđeni za druga rešenja i taktičke ideje. Opet, da nam sada neko ponudi pet razlike na minut i 50 sekundi do kraja, svaki put bismo prihvatili. Pravili smo neke greške i doživeli poraz. To je košarka, to je život. Verujem da će se to vratiti u nekim drugim situacijama” rekao je Jovanović.

Nikola Ivanović:Znamo kakav nam je skor u Evroligi i da nije krenulo kako treba, ova utakmica protiv Bajerna je pod imperativom, igramo je pred našim navijačima, i imamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, odigramo dobro i uzmemo prvu pobedu u EL. Pobede su ono što se broji, bilo je i pozitivnih stvari u prethodnim mečevima, svesni smo da ova ekipa može dosta, treniramo jako, ali moramo da odigramo kako treba ovu utakmicu…Došao nam je Luka Vildoza i pokazao da je vrhunski igrač, očekujemo da nam se priključi Nedović, sa njima dvojicom ekipa dobija mnogo. Prošao je period uvođenja i privikavanja u ekipi, sada je vreme da se dešavaju dobre stvari na terenu“ rekao je Ivanović.

Utakmica u hali „Aleksandar Nikolić“ igra se od 19 sati, kapije dvorane uz deteljne preglede biće otvorena 2 sata ranije u 17 časova.

Zvezdaši dođite u petak uveče u našu kuću da zajedno uz našu prepoznatljivu atmosferu i podršku momcima na parketu stignemo do važne pobede u EL!