Crveno-beli otputovali u Laktaše (ponedeljak 18h)

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon važne pobede u Evroligi u duelu sa minhenskim Bajernom, okreću se obavezama u regionalnom takmičenju.

Crveno-beli će u nedelju nakon treninga krenuti u Laktaše gde ih u ponedeljak očekuje meč 5.kola protiv domaće Igokee koji je na programu u 18 časova.

Trener KK Crvena zvezda Vladimir Jovanović ima problema sa sastavom koji će nastupiti u Laktašima, posebno nakon izuzetno zahtevne utakmice u petak, a ne treba zaboraviti ni na činjenicu da su crveno-beli izgubili poslednja tri meča u Laktašima:

Očekuje nas veoma teška utakmica posle iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobedjivala u poslednje tri utakmice u Laktašima što je još jedna činjenica koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju. Igramo protiv tima koji je izuzetno kvalitetan, koji posebno dobro igra na svom terenu, menjaju odbrane što će zahtevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Već sam govorio posle Bajerna sa kojim problemima smo ušli u taj meč, nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevica“ rekao je trener crveno-belih.

Kapiten Branko Lazić: „Dobro poznajemo ekipu Igokee, odigrali smo puno utakmica, i nema sumnje da nas očekuje vrlo težak duel u Laktašima. Neki momci su se promenili u tom sastavu, ali trener Bajić je i dalje tu što garantuje da će nas dočekati motivisan i dobar tim. Ne zaboravljamo da nismo pobedili u poslednjim mečevima tamo i to je svakako dodatni motiv za nas, da uz podršku naših navijača kojih je zaista mnogo u Republici Srpskoj dođemo do pobede nakon zahtevne utakmice sa Bajernom“.

Ekipa Crvene zvezde mts doputovaće u Laktaše u nedelju u večernjim časovima,a povratak za Beograd pred put u Monte Karlo (sreda) sledi odmah nakon utakmice.