Saopštenje KK Crvena zvezda mts (Luka Mitrović)

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su dvodnevni detaljni pregledi kojima je podvrgnut krilni centar Luka Mitrović utvrdili da je naš igrač u petak doživeo jako istegnuće i povredu primicača, zbog koje je morao da napusti meč sa Bajernom.

Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima KK Crvena zvezda.

Zbog svega navedenog Luka Mitrović neće igrati na utakmici (niti putovati sa ekipom) protiv Igokee u Laktašima, kao i protiv Monaka.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje na „brizi“ pojedinaca uz napomenu da je zdravlje igrača na prvom mestu. Ipak, želimo još jednom da upozorimo da nema potrebe da nas iko „kontroliše“ i ubrzava u ovakvim situacijama, jer naš klub ima izvanredan lekarski tim koji je u prethodnih 12 godina lečio, i oporavio na desetine igrača koji su u ovakvom nehumanom kalendaru i sa ogromnim brojem utakmica uspevali da iznesu ogroman teret i na prvom mestu ostanu zdravi!

O tempu i dinamici oporavka našeg igrača Luke Mitrovića, KK Crvena zvezda će blagovremeno obaveštavati javnost.