Prodaja pojedinačnih karata za Zadar i ASVEL od četvrtka!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon dve vrlo važne pobede nad Bajernom i Igokeom gostuju u petak u Monaku, a brojne utakmice (kojih u novembru ima 9) nastavljaju se odmah nakon vikenda.

Prve obaveze slede u regionalnom takmičenju, i utakmica sa ekipom Zadra. Taj meč je na programu u ponedeljak od 18 časova, a prvo „domaća“ utakmica u Evroligi na programu je 17.11.2022 protiv ASVEL-a. Tim povodom KK Crvena zvezda mts pustiće u četvrtak u 12 časova u prodaju pojedinačne karte za ove dve izuzetno važne utakmice crveno belih koje se igraju u narednih 10 dana!

Karte će se prodavati na svim prodajnim mestima našeg partnera ticket.rs, takođe kupovina će biti omogućena i online takođe preko web sajta tickets, ali i na dan utakmice na blagajnama hale „Aleksandar Nikolić“ od 14 časova do početka utakmice (Zadar), i od 13 časova do početka evroligaške utakmice sa ASVEL-om koja je na programu  u četvrtak od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“..

Važna napomena za sve online kupce karata: Online karta više se neće preuzimati na prodajnom mestu, već će važiti i sa elektronskog uredjaja (telefona) ili odštampana kod kuće. Napominjemo da će takva karta moći da se učita samo jednom, i svaka zloupotreba će biti sankcionisana.

Cene pojedinačnih karata za regionalno takmičenje su sledeće:

KK Crvena zvezda mts treći od 17 mečeva u Evroligi na svom parketu igra protiv ekipe ASVEL-a. Mesto odigravanja te utakmice biće naša kuća hala „Aleksandar Nikolić“ i crveno belima će za taj meč biti ponovopotrebna ogromna podrška, nakon izuzetno teškog rasporeda na startu takmičenja (tek 3 domaćinstva u 9 uvodnih kola) kako bi uz pune tribine došli do važnih bodova!

Pojedinačne karte za utakmicu Crvena zvezda – ASVEL takođe će biti puštene u prodaju od četvrtka 03.11. Takođe, pojedinačne karte za tu utakmicu prodavaće se na blagajni hale Aleksandar Nikolić na dan utakmice od 13 časova!

Uz podsećanje na cene pojedinačnih karata za utakmice Evrolige, klub će se sa svim pojedinostima vezanim za ovaj meč i svim važnim informacijama ponovo oglasiti tokom naredne nedelje.

Budite uz crveno-bele, u dve utakmice Evrolige imali smo punu halu i prepoznatljiv ambijent koji je sada već dobro poznat svima u Evropi, a pune tribine mnogo su pomogle timu da dođe do važne pobede!